Ærlig Irina: Min krop er blevet lagt for had

Irina Olsen er ikke sluppet for at modtage grimme kommentarer om sin krop eller sit udseende gennem tiden. Nu svarer hun igen.

Af Anna Løwe - 18. december 2019 kl. 16:58

Irina ‘the diva’ Olsen er en af de (mange) kendisser, der har oplevet at modtage grimme kommentarer rettet mod sit udseende. Nu deler hun en lang række af de kritiske kommentarer om sit udseende og sin krop, hun har modtaget gennem tiden for at sætte fokus på, at man ikke skal lytte til noget af det.
– DET PERFEKTE UDSEENDE?! Hvem bestemmer hvad det er? Jeg har modtaget alle de her “søde” sætninger i mit liv, og mit gode råd er at man som modsvar stiller sig foran spejlet og roser sig selv, skriver Irina i sit opslag og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Irina åbner op om barn nummer 2: Vi bliver nødt til at stoppe
– Sørg for, at ingen kan rykke på jeres selvopfattelse. Man vælger selv, om man tager kritikken til sig og gør det værre ved at begynde at sige til sig selv, at de nok har ret. MEN NEJ… Jeg siger jer, at hvis I også hører til dem, der har en stor, tung og naturlig barm, som vælter lidt ud af ting, en popo, som ikke helt kan være i badedragten, problemer med jeres hud, strækmærker, appelsinhud and so on, så er I HELT PERFEKTE!
LÆS OGSÅ: Irina i dyb sorg efter brylluppet
Listen over de nedgørende kommentarer, Irina har modtaget, er lang og indeholder blandt andet:
Du er for lav
Dit hår er for kort
Du har ingen barm
Du er grim
Du ligner en dreng
Du har bumser
Du har skæve tænder
Dine ben er for korte
Du ligner en bitch
Du har for meget makeup på
Du er for tyk
Du er en dum bimbo
Dine bryster er ulækre
Dæk dig til, du er mor!
Du er for bleg
Du har opereret alt!
Du er grim uden makeup
Du er vulgær
Du burde opereres
DU ER FOR MEGET!
LÆS OGSÅ: Irina misbrugt af svindlere

Irina om operationer

Blandt kendisser og realitystjerner er skønhedsoperationer som BBL, næseoperationer, brystforstørrelser og botox populære som aldrig før, og når man modtager kommentarer som ovenstående, fristes man til at få ‘fejlene’ fikset – og her har Irina et klart budskab:
– Nogle vælger at modificere vha. operationer, men det er ikke et MUST for alle! Jeg fornemmer en trend med at få lavet alt alt ALT, og det skal man da bare, if that makes you happy. Hvis man virkelig virkelig VIRKELIG føler, at det er det rette, og man har overvejet det grundigt. Fremover vil kvinder ikke kun blive bedømt på udseende – det er ikke vores eneste kvalitet, afslutter Irina sit opslag.
LÆS OGSÅ: WOW! Hele to ‘Forsidefruer’ har fået opereret numsen
Se hele opslaget nedenfor:

 

View this post on Instagram

 

DET PERFEKTE UDSEENDE?! Hvem bestemmer hvad det er? Jeg har modtaget alle de her “søde” sætninger i mit liv og mit gode råd er, at man som modsvar stiller sig foran spejlet og roser sig selv.?Sørg for at ingen kan rykke på jeres selvopfattelse. Du er for lav Dit hår er for kort Du har ingen barm Du er grim Du ligner en dreng Du har bumser Du har skæve tænder Dine ben er for korte Du ligner en bitch Du har for meget makeup på Du er for tyk Du er en dum bimbo Dine bryster er ulækre Dæk dig til, du er mor! Du er for bleg Du har opereret alt! Du er grim uden makeup Du er vulgær Du burde opereres DU ER FOR MEGET! Man vælger selv om man tager “kritikken” til sig og gør det endnu værre ved at begynde at sige til sig selv, at de nok har ret. For det meste af hvad vi ser i medierne er det omvendte af hvad man er. MEN NEJ… JEG SIGER til jer, at hvis I også hører til dem, som har en stor tung naturlig barm, som vælter lidt ud af ting, en popo som ikke helt kan være i badedragten, problemer med jeres hud, strækmærker, appelsinhud and so on, så er I HELT PERFEKTE! Nogle vælger at modificere vha. operationer, men det er ikke et MUST for alle! Jeg fornemmer en trend med at få lavet alt alt ALT og det skal man da bare if that makes you happy. Hvis man virkelig virkelig VIRKELIG føler, at det er det rette og man har overvejet det grundigt ❤️?Fremover vil kvinder ikke kun blive bedømt på udseende – det er ikke vores eneste kvalitet! Xx

A post shared by IRINA OLSEN (@irinathediva) on


LÆS OGSÅ: Ventetiden er forbi: Datoen for ny ‘Paradise Hotel’-sæson er lagt 
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Læs mere om