Ærlig Irina: Jeg har angst

Realitystjernens liv har ikke været en dans på roser, og særligt efter ‘Divaer i junglen’ gik det ned ad bakke.

Divaer i junglen, Fristet
Af Mikkeline Andersen - 7. januar 2015 kl. 17:50

Selvom hun rejste til Costa Rica for at være med i ‘Divaer i junglen’ – og vandt – så stod det ikke skrevet i stjernerne, at det var det, der skulle ske. Irina Babenko ville slet ikke af sted, afslører hun på sin blog.
– Dengang havde jeg ikke helt vildt meget lyst til at tage afsted til junglen, fordi min mormor var meget syg, og jeg vidste ikke, om jeg kunne overskue at kaste mig ud i den slags tv-show igen. Selvom jeg klart ønskede at lave mere tv, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: Irinas jobtilbud: 10.000 i timen for at være topløs
Angsten kom snigende
Den sidste tid i junglen følte Irina sig som et følelsesløst menneske, og den eneste person, som hun kunne snakke med, var paradisoen Samanta Stojkovic. Tiden med ‘Fristet’ og ‘Divaer i junglen’ bød på en masse nye oplevelser og mennesker, og måske skete der for meget, erkender Irina.
– Da jeg kom hjem, var alt så ligegyldigt. Det at jeg vandt var ligegyldigt. Min mormor døde, desværre, mens jeg var dernede. Jeg vidste ikke, hvad der skulle ske, og jeg følte, at jeg havde opbrugt alle mine emotions. Følte mig lidt tom, men samtidig var der panik i mig konstant, sådan en mærkelig panisk bekymring.
Et par måneder efter hjemkomsten begyndte realitystjernen at få en slem angst, men på det tidspunkt vidste hun ikke, at det var angst, der havde ramt hende.
– Mit hjerte galoperede, jeg var bange for ikke at kunne få luft, hyperventilerede, bange for at dø. Hjernen gik helt i selvsving, og jeg kunne ikke styre mine tanker. Nogle gange mistede jeg også følelsen i fingrene, ansigtet eller benene på grund af for hurtig vejrtrækning, skriver Irina.
LÆS OGSÅ: Gustav: Udseendet er ikke alt
Har lært at kontrollere det
I dag får Irina ikke angstanfald som før i tiden, men helt væk er det ikke. Angsten er kommet og gået som en uvelkommen gæst gennem årene. Nogle gange kunne realitystjernen få anfaldene flere gange om ugen, men sådan er det ikke længere, for hun har fået redskaber til at styre dem.
– Jeg ved eksempelvis nu, at alkohol, energidrikke, for meget sukker, for meget stress og kaffe er en næsten “sikker vinder”, der gør dem kraftigere. Men jeg har ikke haft dem under min graviditet – bortset fra to milde omgange i biografen efter for meget slik, skriver hun og understreger:
– Jeg har ikke taget medicin eller noget andet for det, men jeg har læst meget om det og snakket med andre mennesker, der også har det, og prøvet at finde ud af, hvordan jeg tackler det.
LÆS OGSÅ: Irina: Føler mig som en flodhest
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.