Ærlig Irina: Jeg følte mig mere sexet, før jeg blev mor - Her & Nu

Ærlig Irina: Jeg følte mig mere sexet, før jeg blev mor

Det er ikke altid, at der er tid og overskud til at ‘glamme op’ i hverdagene, og det betyder, at Irina ikke altid føler sig sexet.

Af Louise Andersen - 8. januar 2018 kl. 13:03

Irina ligner altid en million, når hun spankulerer rundt på den røde løber, men i hverdagene er tingene helt anderledes for den smukke blogger. I hverdagene prioriterer hun nemlig rollen som mor, og det tager dét overskud, Irina har brug for, når hun skal ‘glamme op’. Det betyder, at Irina ikke altid føler sig sexet. Det afslører hun på sin blog.
– Men sådan helt ærligt. Jeg følte mig mere sexet, inden jeg blev mor. Alle kvinder kan da lide at føle sig sexet, men det kræver en bestemt mood og overskud, og dét, at man kan gøre bare lidt ud af sig selv, skriver Irina.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Der er rigtig mange ting, Irina skal nå, for at få hverdagen til at hænge sammen for hende selv, kæresten Morten og datteren Allessia.
– Jeg synes at min hverdag er krævende, og der er mange krav til kvinder i vores tid. Man skal have styr på sit udseende (hvilket snildt kan været et fuldtidsjob); arbejde og tjene sine egne penge (det vil sige have et fuldtidsjob); være mor (det er et forever job – aldrig fri); være pornostjerne in bed helst; not be a bitch (jeg hader det ord, og det er så nemt at kalde en kvinde det, når hun ikke opfører sig efter “reglerne”); opretholde et socialt liv on top of everything, skriver Irina og fortsætter:
– Være en effektiv rengøringskone (eller arbejde endnu mere – om natten måske – for at tjene penge til at hyre en);  kunne lave mad (eller arbejde mere for at spise ude eller hyre en kok), og en kvinde skal være top organized for at holde styr på alt, hvad der skal ske med økonomi, rejser, planlægning, fødselsdage, indkøb af tøj, bleer, husholdningsting, møbler, toiletpapir, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel forlader Danmark igen
LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hårdt år: Jeg er stadig i dyb sorg
Heldigvis er Irina god til at trække sig selv op og understrege over for sig selv, at det er okay, at hun prioriterer andre ting over hendes udseende.
– Jeg prøver at give mig selv peptalks lige med det samme og sige, at jeg stadig er amazing, og at der ikke er nogen, jeg skal imponere med mit udseende idag, og at ingen forventer noget af mig, andet end at jeg skal nå min to-do liste og Allessia forventer, at mor er der for hende – that’s it, skriver hun.
Du kan læse resten af Irinas indlæg her.
LÆS OGSÅ: Irina afslører planlagt graviditet
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Jeg startede året med en abort