Ærlig deltager: Derfor var jeg hæmmet i ‘Ex on the Beach’

Nichlas fortryder ikke de valg, han tog i løbet af sin sommer i ‘Ex on the Beach’. Men der er noget, han ville ønske, var anderledes.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. december 2020 kl. 6:55

27-årige Nichlas Petersson er den nyeste fyr i villaen, og i modsætning til langt de fleste af de andre deltagere i ‘Ex on the Beach’ 5, så er det noget helt nyt for ham at tjekke ind.

Derfor var det, da hans entré søndag kunne ses af hele Danmark, også en smule nervepirrende for ham.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

– Jeg har haft det meget ambivalent med at se mig selv på skærmen, og jeg skal nok stadig lige vænne mig til det. Det der med at se dig selv fra alle vinkler og høre din egen stemme er uden tvivl virkelig underligt. Men samtidig er det også sjovt – det er jo ikke noget, man er vant til, siger Nichlas efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Spørgsmål om graviditet vælter ind: Nu kommer Sarah Grünewald med udmelding

Var meget nervøs

Han er egentlig meget tilfreds med, hvordan de første dage i villaen går, og det nye ‘Ex on the Beach’-hunk får da også en varm velkomst af de andre i villaen. Allerede på den første aften får Nichlas gjort det klart, at han gerne vil have et knald. Det udtaler han selv.

– Jeg synes egentlig bare, at jeg er meget ærlig i stedet for at gå og pakke tingene ind. Jeg vil ikke sige, jeg fortryder nogle af mine valg, nok mere, at jeg har været så usikker og måske ikke har følt mig så afslappet i det hele, som jeg gerne ville være. Man lærer rigtigt meget om sig selv, sine følelser og andre mennesker, siger han om at være med.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

Det med ikke at kunne slappe af, er det eneste, som han ville ønske, var anderledes. Men heldigvis har han kun fået positiv respons for sin medvirken – på trods af, at han ikke 110 procent kunne formå at være sig selv.

– Det hele er så nyt for mig, og jeg kan godt mærke, at jeg er meget nervøs, hvilket nok også hæmmer mine formuleringer lidt. Men jeg har fået så mange skønne beskeder på de sociale medier allerede. Det er meget overvældende.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker

Se Nichlas i klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.