Anita fra 'Landmand søger kærlighed' taler ud: Et liv med misbrug og depression

Den 32-årige singlepige har haft en barsk opvækst.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. oktober 2016 kl. 21:55

Det blev ikke Anita Sinatzeek Hansen fra Middelfart, der løb med Michael i aftenens sidste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’.

Michael og Vibeke. (Foto: Peter Hauerbach)

Michael og Vibeke. (Foto: Peter Hauerbach)


Men det slår ikke den gæve pige ud, hun havde nemlig luret, at Michael og Vibek havde en særlig kemi.
– Det var lidt æv, at jeg ikke fik muligheden for at komme videre med Michael, men jeg ønsker ham det bedste, sagde Anita i aftenens afsnit.
TAG TESTEN: Hvilken landmand passer DU sammen med?
Svær barndom
Kærligheden har aldrig været let for fynboen, og hendes barske barndom har absolut ikke gjort tingene lettere.
– Min opvækst bar præg af en alkoholiseret far og en overbeskyttende mor. Som barn og ung blev jeg tappet for selvtillid og selvværd, og jeg var altid klassens svageste led. Jeg sagde aldrig noget til nogen, og jeg var let at ramme psykisk. Sådan en opvækst og barndom sætter sine spor, fortæller Anita til Ude & Hjemme og tilføjer:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Glæd dig til endnu en sæson ‘Landmand søger kærlighed’
– Jeg gik på syv forskellige skoler, og på de fem blev jeg udsat for mobning, tæsk, hån og latterliggørelse. Jeg var en stille og speciel pige, og jeg lærte aldrig at beskytte eller passe på mig selv. Jeg tog de daglige psykiske tæsk uden at vide, hvor hårdt de satte sig i mig. Min far omtaler jeg stadig som far, men han er ikke og har aldrig været en far for mig i ordets positive betydning. Han var ikke rar over for hverken mig eller min mor, og jeg har ingen kontakt til ham i dag.
Først som 25-årig fik Anit hjælp til at tackle en dyb depression. Hun kom til læge og fik psykologhjælp og medicinsk behandling.
I dag er Anita dog på benene og klar til kærligheden, desværre blev det ikke en landmand denne gang, men hvem ved, hvad der vente den dyreglade pige.
LÆS OGSÅ: Tv-landmand overvejer operation for kærlighedens skyld
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruud har droppet Emma og fået ny kæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.