Ærlig Amanda Sisse: Det kan blive for meget

Jobbet som alenemor er ikke altid lige let.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 19. oktober 2014 kl. 15:50

Hun klarer rollen som alenemor til UG. Hun passer sit arbejde. Hun høstede 12-taller til eksamen. Men ingen er perfekte, og ikke alle dage er ren idyl, erkender Amanda Sisse Glæsner på sin blog.
– Sidste uge havde jeg virkelig en skod dag, en total breakdown day. Jeg ved ikke, hvad der var skyld i det, men efter arbejde og da jeg havde hentet William, begyndte jeg bare at ryste i hele kroppen, og så stor tudede jeg, selvom jeg er typen, der aldrig græder, skriver den unge mor på bloggen.
Det blev hurtigt til et opkald til Williams far, Jesper, men han havde ikke mulighed for at komme at hente sin søn.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 søger nye, unge mødre
For lidt søvn
Heldigvis kunne Amanda Sisses mor træde til med knus og kys, som kun en mor kan give, skriver Amanda Sisse. Den nat fik William lov at overnatte ved sin mormor, så den den unge mor kunne slappe af.
– Jeg er ret sikker på, at det skyldes, jeg har overbelastet mig selv fuldstændig den sidste måned. Tre til fem timers søvn om natten og ellers bare en masse arbejde, samtidig med at jeg har lille banditten på fuldtid, skriver hun og fortsætter:
– Det er ikke, fordi det skal lyde, som om det er William, der er skyld i stressen. Det har jeg også forklaret Jesper. Det har intet med ham at gøre. Han er den nemmeste, dejligste lille guldklump jeg kunne ønske mig, og jeg kunne ikke have fået et mere medgørligt og nemt barn, end jeg har fået.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: William har ret til sin far
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.