Ærgerlige Sandra efter Byretten: Det havde jeg ikke regnet med

Onsdag var Sandra i Byretten, men hun kan stadig ikke ånde ud, for sagen bliver først afgjort den 25 november.

Af Rikke Lynge - 13. november 2020 kl. 10:55

Det var en nervøs Sandra, der i onsdags den 11. november skulle i Byretten for at have afgjort sagen om tvangsfjernelse af hendes to børn, men sagen blev ikke afgjort i onsdags, som Sandra havde forventet. Efter en time og 15 minutters retsmøde kom Sandra ud med en skuffelse, da sagden ikke blev afgjort, som hun havde set frem til.

Hvorfor blev der ikke afsagt dom i dag?

– Jeg ved ikke lige hvorfor, jeg tror, at der er nogle oplysninger, de skal have samlet ind og kigget det grundigt igennem, så der bliver først afsagt dom den 25. november, fortæller Sandra til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sandras kamp: Jeg er ikke perfekt, men jeg er der for mine børn

Sandra havde forberedt sig på bedste vis frem til mødet og havde sammen med sin advokat en plan. Lige nu er der ny genbehandling af sagen for Sandras datter om to år, og med Sandras søn er der genbehandling om et år. Sandra vil gerne have genbehandlingen af datteren sat ned.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne skal være far

– Jeg håber, de kan se, at jeg er i en positiv udvikling, og at jeg gør det, jeg skal, for at kunne sikre mig selv og mine børn. Så jeg håber i hvert fald, at de sætter det ned til et år eller et halv år, men et år er også fint. Det værste, der kan ske, er, at de bare fastholder den, det håber jeg ikke.

Sandra har lige nu kun fokus på at få sat genbehandlingen af sin datter, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Efter tvangsfjernelsen: Hvem samler Sandra op?

– Der er flest år for genbehandling på hende, og så fordi hun er ældst. Så hvis jeg skal nå at få hende hjem, inden hun er alt for stor, så vil det være det, der er bedst nu, og det er også det, min advokat siger. Det betyder ikke, at jeg elsker den ene mere end den anden, men det er bare mest smart sådan, fortæller Sandra, der indtil videre er tilfreds med hele forløbet i byretten.

– Jeg synes, det gik okay. Man kan jo selvfølgelig aldrig vide, men jeg synes, jeg formulerede mig godt, og jeg fik sagt det, jeg gerne vil sige, fortæller Sandra, der nu forsøger at få det positive ud af mødet, og så må hun vente til den 25. november på en afgørelse.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-stjerne har fået corona

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)