Udstemte Michelle: Jeg forstår det ikke

Kay glemte alt om morgendagens parceremoni, og det betød, at Michelles ‘Paradise’-eventyr endte her til aften.

Af Mikkeline Andersen - 20. marts 2013 kl. 22:47

Her til aften måtte Michelle forlade ‘Paradise Hotel’, da hendes partner, Kay, ikke formåede at tale hendes sag, så hun kunne blive på hotellet.
– Det er ærgerligt. Kay og jeg klingede godt. Jeg forstår ikke, hvordan han vil klare den videre uden en partner, siger Michelle til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-finalist: Det er ikke længere underholdning
‘Er ingen kalender’
Michelle røg, sammen med Rasmus, i farezonen, da de var de eneste to, som ikke fik en titel ved Pandoras. Kay og Christopher skulle afgøre, hvem af de to, der skulle forlade ‘Paradise Hotel’, og valget faldt på Michelle.
– Kay mente efterfølgende, at jeg skulle have sagt, at der er parceremoni i morgen, men jeg er altså ikke hans kalender. Det er noget fis, for jeg ville gerne have været der i længere tid, forklarer hun og fortsætter:
– Jeg kunne have taget det nemme valg at knalde med ham, men jeg tiltrækkes ikke af ham. Vi havde sovet sammen, og det gik godt, men jeg skulle åbenbart have sagt: “Det er jo torsdag i morgen, søde skat”.
Michelle forlod hotellet uden at give Kay et kram, men det var ren og skær forglemmelse, lyder det fra Michelle.
LÆS OGSÅ: Anna: Jeg er kommet for at tage hævn!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.