Ærgerlig Henrik efter exit: Jeg var for sent ude

Endnu en gang måtte Henrik forlade ‘Paradise Hotel’, da Nathali ikke valgte ham.

Af Mikkeline Andersen - 16. maj 2014 kl. 8:53

Malte låste sig med Henriks partner, Laura, og selvom Henrik brugte sine talegaver på at overtale Nathali og Natasha til at vælge ham som partner, så lykkedes det ikke.
–  Jeg tror, at jeg var for sent ude i forhold til at overtale Nathali. Jeg tror, at hun havde valgt mig, hvis jeg havde lagt meget mere pres på i løbet af dagen, for jeg ville være et langt bedre kort at stå med i finalen end Benjamin, siger Henrik til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Laura indrømmer sex med Morten
Natasha afviste
Henrik vidste med det samme, at det enten var Nathali eller Natasha, som han skulle forsøge at påvirke til vælge ham. I sidste ende blev det Nathali, som han stillede sig bag til parceremonien.
– Jeg stillede mig ved Nathali, fordi Natasha lukkede muligheden hos hende ret hurtigt, Sandy ville være latterlig at prøve på, og Mille ville jeg ikke prøve at overtale, fordi Christian og jeg var så loyale overfor hinanden, fortæller han.
Dermed måtte Henrik forlade hotellet kort inden finaleugen.
– Det er mega nederen at ryge så kort tid før finalen. Jeg følte mig en smule forfulgt – selvfølgelig af deltagerne – men også af produktionen. Det var tydeligt, at de holdt hånden over nogle mennesker dernede. Det har dog været tydeligt gennem sæsonen.
TV3 har tidligere afvist, at de forsøger at påvirke spillet.
LÆS OGSÅ: Benjamin om chili-konkurrence: Balslev er en tøsedreng
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.