Ærgerlig Bekim: Dumt at lytte til Danny

Ændrede planer i de sidste minutter blev afgørende for Bekims fremtid på ’Paradise Hotel’.

Af Mikkeline Andersen - 25. marts 2014 kl. 9:03

Det, der skulle have været et sjovt indslag mislykkedes, da Amanda i gårsdagens afsnit valgte Sander som sin partner fremfor Bekim.
Bekim og Danny ville overraske alle, fordi det blev Bekim og ikke Danny, der stod bag Amanda ved parceremonien på ’Paradise Hotel’.
– Det var for at lave en overraskelse, men det gik så udover mig, fordi jeg ikke havde tænkt igennem, at Amanda ville vælge Sander. Så jeg fortryder meget, at jeg røg ud på den her måde, for jeg er sikker på, at jeg kunne være nået rigtig langt, siger Bekim til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Bekim efter Pandoras: Derfor udviklede det sig
Danny var foran
Bekims plan havde været at stille sig bag Sandy, men i de sidste minutter ændrede han sin plan, fordi Danny mente, at de skulle overaske alle på hotellet.
– Jeg blev en del af krigen mellem Amanda og Danny, og det er så dumt af mig, at jeg ikke havde tænkt ordentligt over det, siger han.
Danny havde ikke fortalt Bekim, at det ville være en risiko at stille sig bag Amanda, men Sandy havde advaret Bekim mod at stole på Danny, men Bekim lyttede ikke. Dermed blev det et farvel til drømmen om ’Paradise Hotel’-titlen for Bekim.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandy: Derfor splittede jeg Danny og Nadia
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.