Ængstelig Fie Laursen: Har jeg corona?

Fie frygter, at hendes skrantende helbred skyldes, at hun er blevet smittet med coronavirus.

Af Lykke Buhl - 13. marts 2020 kl. 13:28

Fie Laursen er i disse dage i frivillig hjemmekarantæne. Hun er nemlig syg, og hun frygter, at det er pandemien Covid-19, bedre kendt som coronavirus, hun er ramt af.
– Jeg bliver ved med at være syg, lige meget hvor stærk medicin, jeg får, så jeg er totalt bange for, at jeg har corona, fortæller Fie i sin seneste YouTube-video.
LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu
Fie uddyber overfor Realityportalen, at det er fordi, hun ikke er blevet tjekket for coronavirus, at hun særligt frygter, det kan være det, da sygdommen føles som en art influenza.
Fie har også allerede forhørt sig hos sin egen læge, der ikke har villet tjekke hendes for coronavirus, da han vurderer, det ikke er det, hun lider af. Det på trods af, hun fik anbefalet et efterfølgende coronatjek af en læge i Spanien, hvor hendes sygdomsforløb startede under en ferie.
– Jeg prøver også bare at sige til mig selv, at det kan også godt være, det bare er en virus, det kan også godt være, jeg bare er super uheldig, jeg synes bare, mit immunforsvar plejer at være lidt bedre, fortæller en nervøs Fie i videoen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om coronavirus: Sådan påvirker det min familie
Herunder kan du se Fie Laursens corona-video

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Det hele gik så stærkt

Streng karantæne

Dog indrømmer Fie også, at frygten for, at hun skulle være ramt af corona, nok mest skyldes, at coronapandemien fylder så meget i disse dage.
– Det er rigtig nedern at være syg, lige når alt det her sker, fordi så begynder man at tænke: Har jeg corona?
– Men lige nu har jeg ikke den der rigtig høje feber, som rigtig mange med corona har, så derfor stresser jeg ikke for meget over det, besinder Fie sig.
LÆS OGSÅ: Sarah Louises følgere i opråb: Hjælp os!
Alligevel vedbliver hun at være i karantæne hjemme hos sine forældre og nægter at gå udenfor. Både for andres skyld og sin egen.
– Jeg har ikke lyst til at være omkring mennesker, fordi jeg er bange for, det bliver værre for mig selv, fordi jeg allerede er syg, så mit immunforsvar allerede er svækket, så hvis der er en eller anden med corona, der hoster mig i hovedet, så tror jeg bare, det går helt galt, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: EOTB’-babe sendes hjem grundet temperament

Må droppe operationstjek i Tyrkiet

Derudover sender Fie Laursen i Youtube-videoen også en sviner til sine realityvenner, som hun har set på de sociale medier, har hamstret mad i supermarkederne, ligesom hun fortæller, at hun må aflyse en tur til Tyrkiet, hvor hun skulle have haft tjekket op på sin omdiskuterede tandoperation.
– Jeg har det ærgeligt med at rykke Tyrkiet, men sådan er det på grund af corona. Det respekterer jeg, fortæller Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: WOW: Nu skal Janni Ree have en skede-opstramning
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne

Læs mere om