Advokat: Mai Manniche må til lommerne igen

Advokaten, der repræsenterer Cengiz, kan ikke se, hvordan ‘Familien fra Bryggen’-stjernen kan tabe sagen om forlovelsesringen.

Af Jonas Sand - 7. september 2017 kl. 16:55

I aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ løfter Geggo og Cengiz sløret for, hvorfor hun ikke længere går med den forlovelsesring, som Cengiz købte af JEWLSCPH og Mai Manniche i den seneste sæson af TV3-serien.
Mai Manniche har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at en ring af den slags typisk ville koste mellem 100.000 og 200.000. Men Cengiz fortæller, at han har betalt 80.000 for ringen, der ifølge ham blev værdisat til 200.000 af Mai Manniche.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche svarer igen: Vi melder Cengiz til politiet
Parret har efterfølgende fået vurderet ringene igen, og tre eksperter har eftersigende, uafhængigt af hinanden, vurderet ringen til at være en del billigere end det beløb, som Cengiz betalte. Ifølge ham vurderede de tre eksperter ringen til ehnholdsvis 22.500 kroner, 28.000 kroner og 30.000 kroner.

Det er advokat Ole Bjørn Christensen, der repræsenterer Cengiz og Geggo. (Foto: Privat)


Tidligere i dag delte Mai Manniche et indlæg på sin blog, hvor hun anklagede Cengiz for pengeafpresning tilbage i marts måned, og over for Realityportalen.dk slog hun fast, at hun ville tage kontakt til politiet.
– Vi tager den i pressenævnet, og vores advokat er i gang i forhold til politiet, lød det kort fra Mai Manniche til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Cengiz forsvarer sig: Mai Manniche er fuld af løgn
Afviser pure
Cengiz kan dog slet ikke genkende de anklager og kalder Mai Manniche for fuld af løgn. Og sådan vil holdningen også være, hvis sagen ender i retten. Det fortæller hans advokat, Ole Bjørn Christensen, der også repræsenterer ‘Familien fra Bryggen’-stjernen i sagen om forlovelsesringen mod JEWLSCPH.
– Han afviser pure de anklager. Hvis det bliver en sag for politiet, så erklærer han sig uskyldig, lyder det klart fra advokaten, da Realityportalen.dk taler med ham.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
Ole Bjørn Christensen fortæller, at Cengiz rigtigt nok har været nede i butikken hos Mai Manniche – uden dog at true eller afpresse – men da det var uden succes, tog han kontakt til advokaten, der gerne ville tage sagen op.
– Jeg er bekendt med en anden sag, der er stort set identisk med denne, og her tabte Mai Manniche. Det har jeg selvfølgelig forholdt hende til og spurgt hende, om hun ikke bare burde komme til lommerne her også, fortæller advokaten, der nu venter på, at sagen bliver behandlet i Forbrugerklagenævnet.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
– Jeg ved, at de er gået i gang med at behandle sagen, men jeg ved ikke, hvor lang tid det tager. Det må vi se. Men jeg har svært ved at se, hvordan de kan komme frem til et andet resultat, end de gjorde i den anden sag, der i mine øjne er helt den samme som denne. Og den sag tabte hun, slår han fast.
Realityportalen.dk ville gerne have spurgt Mai Manniche ind til den tidligere sag, og spurgt hvorfor hun først går til politiet nu, hvis Cengiz forsøgte at presse penge ud af hende tilbage i marts måned, men hun har ikke ønsket at svare på flere spørgsmål.
– Jeg har skrevet alt på bloggen og har ikke yderligere kommentarer, slår hun fast i et skriftligt svar.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.