Actionprægede og adrenalinsusende optagelser: 'Top Gear' rammer i dag Danmark

Action og fart over feltet – ‘Top Gear’ er optaget i dansk udgave og har premiere i dag.

Af Rikke Lynge - 27. februar 2020 kl. 17:58

Skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og den tidligere racerkører Jesper Carlsen har afsluttet de hæsblæsende optagelser på den danske version af det ikoniske bilhit ‘Top Gear’, som Discovery Networks Danmark har købt rettighederne til, og som har premiere på Dplay i dag.
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Top Gear’ kommer til Danmark
Hvis man har set det kendte britiske ‘Top Gear’, så ved man, at værterne udsætter sig selv for vanvittige stunts og skæve indslag. Det er der heller ikke sparet på i ‘Top Gear – Danmark’. Hvis man spørger Felix Smith, så er han slet ikke i tvivl om, hvilket et af de mange stunts, der var det vildeste:
– Den vildeste oplevelse var at få lov til at køre bil på en skiløjpe. Den udfordring har stået på drømmelisten længe, og jeg havde egentlig afskrevet den. Det var lige så livsfarligt, som jeg havde forestillet mig, siger han i en pressemeddeleselse fra Discovery Networks Danmark.
LÆS OGSÅ: Linse på diæt: 100 kilo er for meget for kroppen
Den modige og motorglade værts-trio har i løbet af optagelserne til programmet testet sig selv i biler, som de fleste kun kan drømme om at køre i, men de færreste får muligheden for at komme i nærheden af. Det er biler med den allerhøjeste wow-faktor – og selvfølgelig også de lidt mere pudsige og nostalgiske af slagsen, lover Discovery Networks Danmark.
SE BILLEDERNE: Kendt vært går nøgen på scenen til Zulu Awards

Specielt bånd mellem værterne

Udover bilerne, så er værterne en lige så central del af ‘Top Gear’-formatet. Og spørger man skuespiller Dar Salim, så har det danske værtshold knyttet et specielt bånd, som vil skinne igennem på skærmen.
– Der er noget ’tre venner på road trip’ over vores version af ‘Top Gear’, hvilket jeg synes er hyggeligt, forhåbentligt også for seerne. Det bedste for mig var uden tvivl, når man fik lov til at presse bilerne og sig selv til det yderste på en bane. Så var det næsten lige meget, hvilken bil man kørte i, siger Dar Salim i en pressemeddeleselse fra Discovery Networks Danmark.
LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk
Felix Smith supplerer:
– Seerne kan forvente fede biler, dumme udfordringer, plat humor og højt tempo. Jeg har nydt hvert et sekund. At få lov til at lave mit alltime yndlingsprogram sammen med to gode venner og et overflødighedshorn af lækre biler har været ubeskriveligt fedt, siger Felix Smith.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet
Den tidligere racerkører, Jesper Carlsen, der også giver den som Relation Manager for Kevin Magnussen, lægger heller ikke skjul på, at optagelserne har budt på nogle vilde oplevelser:
– Det kom egentlig lidt bag på mig, hvad jeg var blevet en del af, og hvor vildt det i virkeligheden var. Den ene dag fik man lov til at køre gennem København i en UTV, som jeg nok aldrig får lov til at gøre igen. Den næste dag kørte jeg i en Lamborghini Countach. Det var som at være med i filmklassikeren ’Ud at køre med de skøre’. Det var lidt af en drengedrøm, der blev udlevet, siger Jesper Carlsen.
Der er i første omgang produceret otte afsnit af ‘Top Gear – Danmark’, som i dag har premiere på Dplay.
LÆS OGSÅ: Afsløring! Dét vidste du ikke om Janni Ree