AC fra ‘Bachelor’ forklarer drama: Det var overdrevet

AC er hovedpersonen i pige-dramaet i dagens afsnit af ‘Bachelor’, men det giver hun ikke så meget for og reagerer nu på pigernes anklager.

Af Cecilie Løwert - 21. juni 2022 kl. 20:00

Der opstod drama mellem kvinderne i ‘Bachelor’-villaen i dagens afsnit. Pigerne kunne ikke holde deres frustrationer tilbage, og særlig AC blev beskyldt for at fylde meget og gøre én fjer til fem høns.

Nu reagerer hun på anklagerne.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter om ‘Bachelor’: Kasper er fantastisk

– Det er overdrevet på fuld skrue, men synes stadig, det er hyggeligt. Det er ikke det, jeg vil kategorisere som drama.  Jeg er ked af, at man kalder det drama, fordi så har man ikke set mig, når jeg først går i gang, siger hun lidt grinende til Realityportalen og fortsætter:

– Det, der skete, var, at vi ikke var gode til at tage de ting, der opstod ansigt til ansigt,  men i stedet snakke om det med dem, man var tættest med eller min sine roommate. Og det skabte en dårlig stemning, og det var ingen interesseret i. Og derfor sad vi i sofaen og kom ud med det, og der satte jeg så bare en stopper for snakken, da jeg synes, det blev for personligt på et tidspunkt. Så det er klart, at det skabte en dårlig stemning, fordi ingen gider at sidde og høre på et par piger, der bliver ved med tale om den samme person.

LÆS OGSÅ: Efter hård kamp: Tv-par er blevet forældre

Savnede mere drama

Men selvom det ikke lyder til, at AC har taget den store notits af episoden med pigerne, så indrømmer hun, at hun selv pustede lidt til ilden inde i villaen.

LÆS OGSÅ: Simone deler forældremareridt: Det gør så ondt

– Jeg lod snakken køre, fordi jeg syntes, det var lidt hyggeligt, at der var noget drama. Der måtte gerne ske noget, siger hun og fortsætter:

– Jeg skriver gerne under på, at jeg lavede lidt ballade i villaen. Jeg kedede mig, og det er en farlig kombination. Jeg kom ikke  så meget ud af huset, så jeg havde masser af tid til at finde på ballade, afslutter hun smilende.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet student med topkarakter