‘Årgang 20’-par planlægger sommerbryllup: Jeg er mega stresset

Daniel og Maria har flyttet deres bryllup fra marts til juli, og så håber de bare, at landet er lukket op til den tid.

Af Rikke Lynge - 13. marts 2021 kl. 20:55

Maria og Daniel fra TV 2 serien ‘Årgang 20’ skulle rigtig giftes den 6. marts, men da Danmark fortsat er lukket ned, og forsamlingsforbuddet ikke tillader en stor fest, har parret rykket brylluppet til den 3. juli.

– Vi tænkte, at et sommerbryllup kunne være fint, og så har vi et håb om, at de åbner op til den tid. Vi vil så gerne være gift, så vi vil gerne, så snart det er muligt, fortæller Maria til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: De kendte husker tilbage: Her var vi, da Danmark lukkede

Parret har fire måneder til at få alt på plads, og det stresser den unge mor fra ‘Årgang 20’.

– Jeg er mega stresset – lokale og kirke er det eneste, der er på plads. Jeg mangler så meget, og jeg har aldrig selv planlagt sådan en stor fest før. Jeg kunne også godt tænke mig at blive strammet lidt op, inden jeg skal stå i en hvid kjole, og så er fire måneder heller ikke så lang tid, griner Maria.

Daniel Brask-Andersen, Louie og Maria Mainz (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Helt nyt look: Kan du kende Jackie Navarro?

Parret skal giftes i Lundtofte kirke, og festen skal holdes i Dyrehaven, og i forhold til festen, så har Maria allerede taget sine forbehold for sidste års restriktioner.

– Vi har holdt os under 50 personer med vilje, da det var forsamlingsforbuddet sidste gang – og vi håber, det bliver det samme i år! Vi vil gerne have alle vores gæster med, og hvis vi ikke kan det, vil vi helt klart overveje at rykke vores bryllup (IGEN), slår Maria fast.

LÆS OGSÅ: Simone og Philips søn har det ikke godt: Vi har brug for hjælp

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke