‘Årgang 20’-par må udskyde brylluppet endnu engang

Først kom Solvej, så kom corona, og nu er det en kongeligt besøgt racerløbsfestival, der har gjort, at parret må udskyde deres drømmebryllup endnu en gang.

Af Lykke Buhl - 21. marts 2021 kl. 10:51

Der står allerede Skødt Bek på postkassen hjemme hos ‘Årgang 20’-familien fra Mørke, der består af børnesygeplejersken Maria, 29, restauratøren Nikolaj, 28 og deres 1-årige datter Solvej.

Men brylluppet, der forener parrets efternavne, har de stadig til gode. De ville gerne have været gift i 2020, men så kom Solvej, og så kom corona.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Endelig fik de sat datoen til 18. september i år, men nu må brylluppet endnu engang udskydes.

– Grunden til, vi har flyttet brylluppet, er, at der er et stor event, som hedder Classic Race, som er flyttet til den dato. Det gjorde, at hotellet, vi gerne ville have gæsterne skulle bo på, var booket til det, og kørsel til restauranten var lidt mere besværligt, forklarer Maria til HER&NU.

Prins Joachim plejer at køre med i racerløbet Classic Race med sit racerteam Cortina Racing

Prins Joachim er glad for fart, og det kan man blandt andet opleve til Classic Race i Aarhus, hvor prinsen også deltog med sin familie til seneste afholdelse i 2019 (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familiens pludselige start: Gravid efter en måned

Klar med ny dato

Parret går stadig og planlægger brylluppet, men de ved, at det skal foregå på den århusianske restaurant Thors Mølle. Det var nemlig her, de lærte hinanden at kende, da Nikolaj var i lære som kok på stedet, mens Maria arbejdede der som tjener.

Heldigvis er det deres venner, der ejer stedet, så derfor havde de på forhånd fået lov til at holde forskellige datoer åbne. Og hotellet til gæsterne havde heldigvis også en ny dato ledig til parret, der har været sammen i otte år, heraf to som forlovede.

– Da de så havde en dato 14 dage senere, så ville vi hellere det, jubler Maria, der nu kan se frem til sit og Nikolajs drømmebryllup d. 2. oktober i stedet.

Vennerne hos århusianske Thors Mølle har stor erfaring med smukke bryllupper

Således kunne et bryllup se ud på restaurant Thors Mølle, der ligger i Marselisborgskoven i Aarhus. Stedet er særligt for Maria og Nikolaj, fordi det var her, de lærte hinanden at kende, da Nikolaj var i lære som kok der, mens Maria arbejdede som tjener (Foto: Thors Mølle)

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

Dog kan coronakrisen også stadig nå at sætte en stopper for planerne, men indtil videre holder parret fingrene krydset for, at de endelig kan få givet hinanden deres ja i dette år.

– Lad os sige, at vi håber! Det er så svært at sige noget lige nu, forklarer den kommende brud.