‘Årgang 20’-mor har fundet brudekjolen: Frygter stadig regeringens restriktioner

‘Årgang 20’-parret Maria og Daniel har rykket deres bryllup til sommer, og de er i fuld gang med forberedelserne, der er dog stadig ét stort problem.

Af Rikke Lynge - 24. april 2021 kl. 14:55

Maria Mainz og Daniel Brask-Andersen fra TV 2 serien ‘Årgang 20’ har flyttet deres bryllup fra marts til 3. juli i håb om, at alle corona-restriktionerne til den tid er ophævet. Ifølge regeringens seneste udspil må man samles 100 mennesker den 3. juli, og dermed ser det ud til, at festen kan lade sig gøre, der er dog en vigtig ting, som endnu ikke er meldt ud. For lige nu står alt udskænkning af alkohol til at slutte kl. 22, og det vil ifølge Maria ødelægge festen.

– Hvor ville jeg blive ked af det, jeg ved slet ikke, om vi vil holde det, hvis festen skal slutte kl. 22. Ellers må vi prøve at rykke det, så man starter endnu tidligere om dagen. Vi skulle jo gerne have fest bagefter med dj og massere af alkohol, griner Maria, der gerne skulle have en afklaring senest i starten af juni for at kunne nå at rykke festen til tidligere på dagen.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Årgang 20’-baby indlagt

Selvom der fortsat er en masse uvished, så har Maria en god fornemmelse af, at det hele nok skal løse sig, og bryllupsplanlægningen er hun nødt til at fortsætte med. Derfor har hun for nylig været ude og finde drømmekjolen til den store dag.

– Jeg kom ind i butikken og havde fundet min drømmekjole på nettet. Jeg var sikker på, at det var den, jeg skulle giftes i, men den var bare IKKE pæn til mig, og jeg gik helt i panik. Så prøvede jeg tre kjoler mere, og de var heller ikke pæne til mig. Jeg blev faktisk ret ked af det, fordi jeg følte, jeg aldrig ville finde en, der ville være pæn til mig. Men så til sidst fandt jeg den smukkeste kjole, og den følte jeg mig så godt tilpas i. Den minder en smule om den, jeg havde fundet hjemmefra, og der var slet ingen tvivl om, at det skulle være den, fortæller Maria til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Besvimede i ‘Hjem til gården’: Ikke alt blev vist på tv

En af de smukke kjoler, som Maria prøvede (Foto: privat)

Maria havde sine tre søstre og mor med til prøvning af kjole.

– De var så gode at have med, og de var rigtig gode til at komme med komplimenter næsten ligemeget hvad, jeg havde på. Men jeg kunne også se på dem, da det var den rigtige kjole. Jeg ville gerne have haft veninder og svigerfamilie med også, men det tillod corona desværre ikke. Vi er fire piger derhjemme, og det her med bryllup er noget vi har snakket om hele vores liv, så det var selvfølgelig mine søskende og min mor, der skulle med, fortæller Maria, der har en storesøster og to mindre søstre, som alle skal være brudepiger.

LÆS OGSÅ: Philip og Simones søn døbt: Derfor skal han ikke hedde May

Maria og Daniel skal giftes i Lundtofte kirke, og festen skal holdes i Dyrehaven, den del er planlagt. Det er kun småting, der ifølge Maria mangler at blive planlagt.

– Vi mangler pynt, blomster, tøj til Daniel og Louie, og så skal jeg have fundet en, der skal ordne makeup og hår. Jeg vil gerne have en, der kommer hjem til mig, så det er lidt svære at finde, forklarer Maria, der endnu ikke må afsløre, om bryllupsfesten kommer med på tv.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange penge brugte Umut på mad til turen ‘Over Atlanten’

Louis har arvet sit store smil fra begge sine lattermilde ‘Årgang 20’-forældre, Daniel og Maria, som han bor i Lyngby med (Foto: Michael Stub)

Læs mere om