‘Årgang 20’-familie lykkelig: Overvandt sygdommen

Angst bliver et af emnerne i sæson to hos Lisbeth og Christian.

Af Rikke Lynge - 4. januar 2022 kl. 15:05

I anden sæson af ‘Årgang 20’ på TV 2 er der hos familien Vernsted-Fabricius blandt andet fokus på angstsygdommen generaliseret angst, som Lisbeth har været ramt af.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth fortæller om sin angst. 

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-mor afslører spiseforstyrrelse

– Det var primært angst for, at jeg skulle miste mine børn og Christian, fortæller Lisbeth til Realityportalen om sygdommen, som hun nu heldigvis har vundet over.

– Jeg er startet på noget angstmedicin, der har gjort, at jeg har fået styr på mine tanker. Nu kan jeg tage afsted, uden jeg skal være bange for at miste, fortæller Lisbeth.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne anklaget for dyremishandling: får besøg af dyreværnet

Ifølge Lisbeths mand Christian, har Lisbeth klaret det flot. Efter 2,5 år hjemme er Lisbeth nu klar til at starte arbejde igen.

– Jeg er kommet ovenpå igen, og det er rigtig rart. Jeg føler mig som et nyt menneske igen, så det er dejligt. Jeg starter på arbejde om lidt og nyder de sidste dage, inden virkeligheden går i gang igen, fortæller Lisbeth, og Christian bakker hende op.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge og Albert Rosin tager stort skridt i forholdet

– Lisbeth er god til at gå hjemme og have styr på familien, men det bliver også rart, hun kommer i job igen og får mere tid blandt voksne mennesker, det tror jeg også, Lisbeth trænger til, så det hele ikke bare er børn. Det bliver godt for hende med adspredelse, fortæller Christian, og det er Lisbeth helt enig i.

– Jeg bliver lidt kuk af at gå hjemme, fortæller Lisbeth.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed

I aften kl. 20.00 er der premiere på sæson 2 af ‘Årgang 20’. Lisbeth og Christian har allerede set afsnittet, og de er glade for, hvad de har set.

– Vi er meget tilfredse med sæson to. Det er den virkelige historie, der bliver vist, og det er meget rart, fortæller Lisbeth.

Lisbeth og Christian har børnene Ayasofia, Filippa-Lucia og Theodor.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler