‘Årgang 20’-familie afslører: Bryllup og baby på vej

Snarest muligt står den på både bryllup og en lille ny hos det unge par fra Lyngby.

Af Lykke Buhl - 17. februar 2021 kl. 19:20

I morgen torsdag sendes sidste afsnit af ‘Årgang 20’ på TV2 for i år. Derefter skal vi vente helt til starten af næste år på fire nye afsnit med de fire familier og deres skønne rollinger.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

Men hos familien fra Lyngby, 24-årige Daniel og 23-årige Maria, der har lille Louie på 1 år, ved de godt, hvad der skal ske i deres nærmeste fremtid. De skal nemlig giftes.

– Vi havde planlagt, at vi skulle giftes her d. 6. marts, men det kan man ikke rigtigt, forklarer Daniel og suppleres af sin forlovede:

– Så det er vi nødt til at udskyde, og så gør vi det næste år, hvis man må det. For vi vil helst ikke gå på kompromis, vi bliver kun gift én gang, og så skal det også gøres ordentligt, fortæller Maria.

Louie, Daniel og Maria er en af de fire familier i ‘Årgang 20’

‘Årgang 20’-familien fra Lyngby består af lille Louie, far Daniel, 24 og mor Maria, 23 (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familien glæder sig: Klar til drømmebryllup

Gravid hurtigst muligt

Derudover skal den lille familie også have en baby til, men de er ikke helt enige om, hvor hurtigt det skal gå.

– Hvis det stod til mig, så var jeg gravid nu, men den er Daniel ikke med på, griner Maria.

Hun vil gerne have børnene så tæt på hinanden som muligt, men der er Daniel lidt mere pragmatisk og vil gerne være færdig som tømrerlærling først.

– Vi skal have nogle flere penge. Nu er vi jo på elevløn og SU, det kan man altså ikke have to børn på, plus vi bor i en lejlighed, der ikke er stor nok, det går ikke, så det bliver vi nødt til at vente med, forklarer han med et smil.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familiens svære start: Han kunne være død

Louie startede i starten af året i dagpleje, mens Maria kort efter startede på den 3,5 år lange professionsbachelor til socialrådgiver. Daniel er halvvejs til at blive svend, når han i starten af 2023 bliver færdig som tømrerlærling.