‘Årgang 0’-stjerne smittet med corona

Corona har fået godt og grundigt fat i ‘Årgang 0’-familien, hvor flere medlemmer nu er syge eller har været syge med virussen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. januar 2021 kl. 14:07

Lige op til nytår blev Christina Siguenza desværre ramt af corona, og nu viser det sig, at virussen også har fået ram på Stephanie Siguenza. Christinas kæreste og nogle af Stephanies søskende er også testet positiv for corona.

– Som i kan se her, så blev det desværre min tur. Symptomerne opstod i tirsdags. 12 dage efter juleaften, fortæller hun i dag i en story på Instagram, hvor man kan se testresultatet, samt at hun bestemt ikke er helt på toppen.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

Stephanie ligger isoleret i overetagen i huset i Slagelse, hvor hun bor sammen med sin forlovede, Jeff. Men i huset bor også to, der er i øget risiko for at blive alvorligt syge, hvis de bliver smittet med corona. Derfor skal hun flytte i en isolationsbolig, til hun er fri for symptomer.

‘Årgang 0’-stjernen har ikke meget stemme, og hun tager sig til hovedet, mens hun fortæller om situationen. Desuden bliver hun meget let meget forpustet.

LÆS OGSÅ: Så du det? Realitybabe med i ‘X Factor’

– Jeg har mega ondt i halsen, er blevet snottet i dag og jeg har en feber, der svinger helt vildt. Min krop kan ikke finde ud af, om den fryser eller sveder, siger hun.

Stephanie var sammen med to andre personer tirsdag, men de er begge efterfølgende testet negative. Siden symptomerne opstod, har Stephanie ligget isoleret i et værelset og har ikke set andre mennesker.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre