‘Årgang 0’-stjerne indrømmer: Derfor går jeg til psykolog

Mathilde Mulvad Beuschau er begyndt at gå fast hos en psykolog. Samtalerne er noget, hun har valgt at være åben omkring.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. oktober 2021 kl. 8:55

Træningscoachen Mathilde Mulvad Beuschau er kendt for sit evige høje energiniveau og humør. Hun bruger det meste af sin tid på at hjælpe og guide andre til at have det bedre, men det betyder ikke, at hun ikke også selv kan have brug for lidt vejledning eller én at tale med.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Philip og Simone er til ‘Vild med dans’…

Derfor er hun begyndt at gå fast til psykolog hver anden uge.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

– Det er jeg simpelthen så glad for, at jeg er begyndt på. Det er mega nice bare at kunne snakke om alt og ingenting og bare få lukket alt sit lort ud. Det er jo én, der ikke kender én, som så er helt objektiv. Så man kan bare snakke, siger Mathilde.

LÆS OGSÅ: Vender alligevel tilbage: Nu indtager Michael Olesen ‘Vild med dans’

Mathilde, der blev landskendt da hun sammen med sin familie medvirkede i TV 2’s populære ‘Årgang 0’ fra 2000 og frem til 2007, har ikke ét konkret problem, som hun kæmper med. Men af og til er der bare perioder i livet, hvor der er noget, hun lige har brug for at vende.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager: Klar til dyrt bryllup på Holckenhavn Slot

–  Jeg glæder mig altid til at komme derind og bare snakke. Nogle gange ved jeg, hvad jeg har lyst til at snakke om, og andre gange er det bare om at jeg har det godt.

Udover at have medvirket i ‘Årgang 0’, har Mathilde også været med i ‘Boss Ladies’. Privat danner hun par med Robin Christensen, der er kendt fra sæson 4 af ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson’-deltager mister to i familien under ekspeditionen