'Årgang 0'-stjerne indlagt og hasteopereret

Stephanie er blevet indlagt og opereret, men det er slet ikke sikkert, hun slipper for endnu en operation.

Af Louise Vilsbøl - 6. august 2019 kl. 16:17

Netop nu gennemlever Christina Siguenza et af forældres mareridt, nemlig når ens barn bliver sygt. Datteren Stephanie er indlagt på Akutafdelingen i Slagelse, efter hun i forgårs oplevede kraftige smerter, hvor man mistænkte, at der var tale om blindtarmsbetændelse. Det skriver Christina i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘HOT NEWS: Årgang 0’-Rachel flytter sammen med kæresten’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor ‘De unge mødre’-deltageren Luna valgte at blive opereret.

LÆS OGSÅ: Ikke helt slut med ‘Årgang 0’: Her vender stjernerne tilbage
– Operation i går. Ikke appendicit alligevel —umiddelbart, men væske i bughulen. Det vil sige ruptur af stor cyste på æggestok. Udskrivelse efter 2 timer. I dag flere smerter, anderledes smerter og temperaturforhøjelse. Nu genindlagt. Endnu engang OBS appendicit. Kunne de ikke bare have fjernet den blindtarm i går, da de var inde?! Ej, jeg ved godt, de ikke fjerner noget, der ikke ser ud til, at det burde fjernes. Jeg er bare lidt frustreret, skriver Christina og fortsætter:
– Hader når ens børn bliver syge. Dog er hun den første af mine unger, der er blevet opereret. Selvom man er sygeplejerske og ved lidt om tingene, så mister man alligevel en smule grebet, når det handler om ens eget afkom og sygdom. Heldigvis kender jeg personalet her på Akutafdelingen i Slagelse, da det er min tidligere arbejdsplads, og de gør deres bedste. Hun ligger på gangen.
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre
Stephanie har godkendt opslaget, understreger Christina, og på sin egen Instagram-profil har Stephanie også lavet en story, hvor hun skriver, at der nok går nogle uger, inden hendes næste YouTube-video udkommer, fordi hun er blevet indlagt med mulig blindtarmsbetændelse.
Herunder kan du læse hele opslaget:
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den

 

View this post on Instagram

 

OBS appendicit. Kraftige smerter iforgårs. Operation igår. Ikke appendicit alligevel —umiddelbart ? men væske i bughulen. Dvs ruptur af stor cyste på æggestok. Udskrivelse efter 2 timer. Idag flere smerter, anderledes smerter og temperaturforhøjelse. Nu genindlagt. Endnu engang OBS appendicit…. Kunne de ik bare have fjernet den blindtarm igår da de var inde?! ? Ej, ved godt de ikke fjerner noget der ikke ser ud til at det burde fjernes. Jeg er bare lidt frustreret ? Hader når ens børn bliver syge. Dog er hun den første af mine unger der er blevet opereret. Selvom man er sygeplejerske, og ved lidt om tingene. Så mister man alligevel en smule grebet, når det handler om ens eget afkom og sygdom? Heldigvis kender jeg personalet her på akutafdelingen Slagelse da det er min tidligere arbejdsplads og de gør deres bedste. Hun ligger på gangen ❤️ (steph har godkendt opslaget)

A post shared by Christina Siguenza (@christinasiguenza) on