'Årgang 0'-stjerne er blevet single: Dét savner jeg ved en kæreste

Selvom singlelivet var noget, hun drømte om, så er det alligevel ikke alt, der er lige godt.

Af Louise Vilsbøl - 18. august 2019 kl. 10:55

Tilbage i juni måned afslørede Mathilde Beuschau, at forholdet til kæresten René var slut. Parret, som havde mødt hinanden på McDonalds, boede ellers sammen og havde været sammen i godt et år. Nu fortæller Mathilde på sin Instastory under en spørgerunde, at der er én enkelt ting, hun savner ved at have en kæreste:
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par har fundet sammen igen
– Det jeg savner allermest er nok at blive kløet på ryggen, det savner jeg smpelthen så meget. Og det behøver sådan set ikke at være en kæreste, jeg savner bare at bo med en, der kan klø mig på ryggen, fortæller Mathilde, som også får et spørgsmål omkring, hvorvidt hun stadig er single.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde drømmer om karriere på McDonalds

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor
– Jeg er single, og jeg har lavet en commitment med mig selv om, at jeg skal være single i et år, så til sommer næste år, der skal jeg ud og finde mig en kæreste, haha, ej, det skal jeg ikke – eller måske, lyder svaret.
Mathilde har officielt været single i to måneder, men under spørgerunden afslører hun, at hun har følt sig single i tre måneder, dog understreger hun, at hun ikke har været utro, så det er ikke derfor, hun har følt sig single.
Mathilde afslører da også, at hendeog kæresten gik fra hinanden, fordi de var forskellige steder i livet, og det fungerede bare ikke, derudover ville Mathilde gerne prøve at være sig selv. Til trods for sin unge alder har hun nemlig allerede haft flere seriøse forhold, hvor hun også har boet sammen med sine kærester.
STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?