'Årgang 0'-stjerne bliver usikker: De satans mænd

Vi kender hende som selvsikker og med gåpåmod. Men nogle gange svigter selvtilliden for Mathilde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. november 2019 kl. 14:55

Den smækre Mathilde Mulvad Beuschau sætter nu nogle ord på, hvorfor hun nogle gange ramler ind i en periode, hvor hun er virkelig kritisk overfor sig selv.
Det er mændene, der ikke gør det ikke nemt for Mathilde, for ud over at hun bliver kritisk over for sig selv, så føler hun sig også usikker, og at hendes selvtillid forsvinder, skriver hun i opslaget.
“For mig omhandler det oftest det modsatte køn. De satans mænd. Nogle gange kan jeg blive helt irriteret på mig selv over, at de kan have den indflydelse på min selvtillid. For når der ikke er en mand i mit liv, så er jeg så fandens selvsikker,” skriver hun på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde drømmer om karriere på McDonalds
‘Årgang 0’-baben er tidligere blevet ramt af et behov for at tage lidt afstand til mændene og blev tilbage i juni single, efter at hun i et år havde været i et forhold med René. 
– Min plan er, at der skal være helt ro på. De sidste par år har jeg slet ikke haft tid til at være alene og lære mig selv at kende, fordi jeg hele tiden har haft kærester. Og det er vigtigt, udtalte hun dengang til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: UUH: Stephanie løfter sløret for nye ‘Årgang 0’-optagelser

Utilfreds med udseendet

Efter Mathildes opslag omkring sin usikkerhed, har hun lagt en story op på Instagram, hvor hun takker for de søde beskeder og fortæller, at hun altså ikke var ude efter at få en masse rosende ord tilsendt. Hun understreger også, at hun ikke går rundt og er ulykkelig og usikker på sig selv.
Mathilde kan blot have nogle perioder, hvor hun blandt andet er utilfreds med sit udseende.
– Med mit opslag ville jeg bare vise, at jeg også kan have dårlige dage – lige som et normalt menneske kan have, siger hun i sin story.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen
Se Mathildes opslag herunder:

 

View this post on Instagram

 

I nogle perioder kan jeg være ret kristisk på mig selv, som derefter fører til usikkerhed. For mig omhandler det oftes det modsatte køn- De satans mænd. Nogle gange kan jeg blive helt irriteret på mig selv over, at de kan have den indflydelse på min selvtillid. For når der ikke er en mand i mit liv, så er jeg så fandens selvsikker. Men så kommer alle de forbandet følelser ind i billedet, og jeg føler mig som en lille fortabt pige. Men der går ikke længe før jeg lige husker på, at jeg er en pige med ben i næsen, og de her irriterende følelser forsvinder og jeg er atter fri. Jeg ved at jeg kan hvad jeg vil, og derfor er der ikke en eller anden mand, der skal komme og pille ved min selvtillid. Husk nu på det alle piger der ude. Hvis han får dig til at føle dig usikker, så husk på at der masser af fisk i havet. Masser af fisk der ville dø for, at være sammen med dig. #girlpower

A post shared by Mathilde Mulvad Beuschau (@mathildebeuschau) on