'Årgang 0'-Stephanie takker for støtten

Stephanie har det sidste stykke tid samlet tøj ind til fattige filippinske børn.

Af Mikkeline Andersen - 28. juni 2014 kl. 19:50

14-årige Stephanie, der har charmet sig ind i danskernes hjerter, siden ‘Årgang 0’ for første gang rullede over skærmen i år 2000, viser, at hun har hjertet på rette sted.
Stephanie er blevet konfirmeret i år, og som gave fik hun en rejse til Filippinerne, hvor hendes mormor og morfar bor. Det skriver Ude og Hjemme.
Men det er ikke kun mormor og morfar, som bliver glade for besøget af deres barnebarn. Det sidste stykke tid har  Stephanie indsamlet tøj til fattige børn i Filippinerne.
– Jeg ved, at de vil blive rigtig, rigtig glade for det, og jeg er glad for, at jeg kan gøre dem glade, siger Stephanie i en video, som hun har lagt op på Facebook-siden ‘Donér med hjertet’, skriver ude & hjemme.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Simone flytter i hus med kæresten
Havde ikke råd til fragten
Det lykkedes ‘Årgang 0’-pigen at indsamle så meget tøj, at hun hverken havde penge eller plads nok i sin kuffert til selv at få tøjet til Filippinerne. Derfor oprettede hun en indsamling på ‘Donér med hjertet’, og det gav gevinst.
10.000 kroner blev der indsamlet, og det var langt mere, end det kommer til at koste at sende tøjet til Filippinerne. De penge, som er i overskud, når fragten er betalt, vil Stephanie købe sko, tandbørster og andre ting, som de fattigste børn i Filippinerne mangler.
– Jeg vil bare gerne sige rigtig mange gange tak. Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at fordele det ud til de fattige familier med små børn, siger hun i videoen.
LÆS OGSÅ: Joy har brudt med kæresten
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.