’Årgang 0’-Stephanie: Sådan har den første tid uden et tv-hold været

19-årige Stephanie van-der Watt erkender, at det er rart med en pause fra tv-holdet.

Af Katja Gasiorowski - 4. maj 2019 kl. 12:58

I 18 år har Stephanie van-der Watt været en fast del af TV 2-programmet ’Årgang 0’, som løb over skærmen i programmets oprindelige form for sidste gang tidligere i år – selv om det ikke er helt slut med at følge dem.
Igennem årene har danskerne kunnet følge med i hendes op- og nedture, som tv-holdet har været med til at dokumentere. Selvom det har været en fast del af hendes liv siden fødslen, så fortæller hun til Realityportalen, at det har været rart med en pause fra tv-holdet.
– Det har været dejligt med lidt privatliv, og at man ikke skulle tænke på, at man skal filmes. Jeg savner selvfølgelig menneskene bag. De har jo været en stor del af min opvækst, så det er helt klart nogen, jeg savner, siger hun.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en ond spøg for skjult kamera.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne drømmer om karriere på McDonalds

Fokuserer på sin YouTube-kanal

Helt slut er det dog ikke med at være foran kameraet. For to måneder startede hun nemlig sin egen YouTube-kanal, hvor hun selv filmer og redigerer sine egne videoer. Her følger 7,5 tusind abonnenter med i om lidt af hvert fra Stephanies liv.
– Jeg er ret tilfreds med de subs (abonnenter, red.), jeg har. Håber da selvfølgelig på flere, fortæller Stephanie, som indtil videre har udgivet syv videoer.
– Det går fremad med YouTube-projektet, men det er lidt svært at komme i gang, synes jeg. Især det med at finde på idéer, som man ved, at folk vil se. Men ellers er det meget sjovt at lave.
LÆS OGSÅ: GOD nyhed: Man kan stadig følge ‘Årgang 0’-børnene

Vil ind på læreruddannelsen

Pausen fra tv-holdet håber Stephanie ikke varer ved. I fremtiden drømmer hun om at lave mere tv – ’Vild med dans’ står øverst på ønskelisten.
– Det er mit STØRSTE ønske at komme med i ‘Vild Med Dans’. Jeg elsker at danse, og jeg elsker programmet, så at komme med i ‘Vild med dans’ ville gøre mig ultralykkelig. Jeg er dog ikke blevet spurgt, men jeg håber da, at jeg måske bliver spurgt næste år, der er jeg blevet 19 år og ikke går i skole, men arbejder bare, så det er næste år, jeg har muligheden, sagde hun til Realityportalen i efteråret.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde drømmer om karriere på McDonalds
Udover TV 2’s danseprogram kunne andre programmer også have interesse, så længe det er sjovt og er noget, hun kan stå inde for, fortæller hun.
Lige nu er Stephanie få uger fra sin læseferie på HF, og til sommer kan hun endelig kalde sig student. Derefter er planen at blive lærervikar, for som det ser ud lige nu, vil hun gerne begynde på læreruddannelsen efter et sabbatår.
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre