'Årgang 0'-Stephanie: Jeg får meget hate

Stephanie har opdaget, at der er en bagside ved kendis-medaljen.

Årgang 0
Af Jonas Sand - 18. april 2015 kl. 8:00

Hele Danmark har kunnet følge med i Stephanies liv, siden den nu 15-årige ‘Årgang 0’-deltager kom til verden. Men det er ikke altid nemt at være et kendt ansigt, og det er ikke kun positive reaktioner, hun har oplevet.
– Det værste er nok, at man får så meget hate nogle gange. Det kan være rimlig hårdt, skriver Stephanie på sin blog, hvor hun besvarer en masse af hendes følgeres spørgsmål.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-Stephanie: Jeg bliver udnyttet
Afviser rygter
En af følgerne har hørt rygter om, at flere af ‘Årgang 0’-deltagerne ikke længere ønsker at medvirke i serien og derfor vil springe fra. Men disse rygter kende Stephanie intet til.
– Øh, jeg ved ikke rigtigt, hvor du har hørt det henne, men så vidt jeg ved, er ingen af os ved at springe fra, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Vil Stephanie stoppe i ‘Årgang 0’?
Ingen kæreste
Stephanie fortæller, at et af de mest populære spørgsmål er, om hun i øjeblikket har en kæreste. Men der må hun skuffe de nysgerrige følgere.
– Det er et spørgsmål, jeg får rigtig tit. Og nu kommer svaret på det meget populære spørgsmål – Nej, jeg har ikke en kæreste, skriver hun og fortæller, at hun ikke vil afsløre grunden offentligt.
Her kan du læse alle Stephanies svar på spørgsmål lige hendes største drøm til, hvorvidt hun sover med strømpet om natten.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-børnene hitter på de sociale medier
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.