'Årgang 0'-Stephanie afslører, om hun bliver i programmet

Selvom det ikke altid er lige nemt at være tv-kendt, så har Stephanie bestemt sig for at blive i ‘Årgang 0’.

Af Emilie Holm Egebro - 4. december 2015 kl. 8:58

I år 2000 blev vi for første gang præsenteret for fire nyfødte ‘Årgang 0’-stjerner. Én af dem var Mathilde, som dog forlod programmet år tilbage, og Christian kom til i stedet.
Didde afslører: Sådan er forholdet til ekskæresten
Sidste år tog Rachel sig en pause fra programmet for at starte på efterskole uden kamera i nakken, og i 2015 har Emma sagt nej tak til at være med i programmet. Stephanie har overvejet det samme, men er kommet frem til en anden beslutning.
– Jeg har tænkt over det, men selv om jeg har det svært eller noget, så vil jeg fortsætte med det alligevel. For hvis der er nogen andre, der står i samme situation, så kan de måske få hjælp af det, som jeg har gjort for at komme over den dårlige periode, siger Stephanie til Ekstra Bladet.
– Jeg kan ikke forestille mig andet end at være med, da jeg jo har været det, siden jeg blev født. Så jeg fortsætter, indtil det slutter om tre år, tilføjer hun på sin YouTube-kanal.
Se med, når ‘Årgang 0’ igen ruller over skærmen i det nye år.
Hannah Melissa i chok: Min mor fik hjertestop
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-Stephanie: Har brudt med kæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.