'Årgang 0'-Stephanie afslører: Fie Laursen er mit idol

Den 16-årige ‘Årgang 0’-stjerne er helt vild med den populære blogger.

Af Emilie Holm Egebro - 9. januar 2017 kl. 10:00

I sidste uge rullede første afsnit af dette års ‘Årgang 0’ over skærmen. Efter programmet kunne man på TV2 live-chatte med Stephanie og stille hende alle de nysgerrige spørgsmål, som man måtte sidde inde med. Her afslørede Stephanie, at hun ser meget op til bloggeren Fie Laursen.

Fie Laursen (Foto: Michael Stub)


– Hun er mit idol, fordi jeg synes, hun er en helt igennem fantastisk og stærk person. Hun står ved sine holdninger og sine meninger og nogle af de ting, hun har været igennem, med mobning, har jeg også prøvet, uddyber Stephanie i dag til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
– Derudover synes jeg, at hun er utrolig dygtig til at YouTube og blogge. Hun er god til at få sine budskaber ud, og når jeg føler mig lidt nede, så går jeg ind på hendes blog og videoer og bliver i godt humør igen. Derudover er hun bare skide smuk og virker som en mega sød person, som man gerne vil være venner med, fortsætter hun.
Stephanie har selv en blog og en YouTube-profil, og hun vil rigtig gerne lave mere af det. Hun ved dog ikke, om hun drømmer om at leve af det, men hun vil i hvert fald gerne bruge meget af sin fritid på det.
Følg Stephanie på hendes blog og hendes YouTube.
Se næste afsnit af ‘Årgang 0’ tirsdag klokken 20.00 på TV2.
LÆS OGSÅ: Husker du Mathilde fra ‘Årgang 0’? Så smuk er hun blevet
LÆS OGSÅ: Hårdtarbejdende ‘Årgang 0’-Stephanie jonglerer to jobs
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Mor-Theresia fortæller om Rachels svære tid
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om