'Årgang 0'-Rachel vender tilbage til skærmen med 'Paradise'-hunk

Allerede i næste uge kan Rachel opleves på skærmen igen.

Af Jonas Sand - 25. oktober 2019 kl. 12:11

I 18 år har tv-seerne fulgt med i Rachel Ellebyes liv på godt og ondt, når hun sammen med resten af sin familie har inviteret hele Danmark indenfor i TV 2-reportageserien ‘Årgang 0’. Serien bliver endegyldigt afsluttet i starten af det nye år, men så længe skal du ikke vente, før du igen kan se Rachel på skærmen.
Allerede i næste uge bliver det igen muligt at få et indblik i Rachels liv, når hun medvirker i TV3-programmet ‘Til middag hos’ – et program, som hun tidligere har fortalt Realityportalen, at hun gerne ville medvirke i.
Her deltager hun sammen med den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Philip May, Kirsten Marie Skaarup fra ‘Landmand søger kærlighed’ og Micki Cheng fra ‘Den store bagedyst’.

Rachel byder velkommen på mandag, når hun er vært i ‘Til middag hos’. (Foto: Viaplay)


LÆS OGSÅ: Efter tre måneder i Norge: Sådan har Rachel det efter flytningen
Allerede på mandag er det Rachel, der er vært, og ifølge programomtalen kan gæsterne glæde sig til en aften, der er inspireret af hendes argentinske eventyr.
– Den første vært er Rachel, som byder velkommen til “En aften i Buenos Aires” på Birkerød Kostskole. Rachel fortæller om kostskolelivet og regler om alkohol og drenge på værelset, lyder det i programomtalen.
‘Til middag hos’ kan ses mandag til torsdag klokken 19:00 på TV3. Allerede nu kan du på Viaplay se mandagens afsnit med Rachel som vært.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne har fået nok