'Årgang 0'-Rachel: Reality-programmer er afstressende

Den velkendte ‘Årgang-0’-stjerne kan godt lide at slappe af til diverse reality-programmer.

Af Emilie Holm Egebro - 27. januar 2016 kl. 12:00

Det populære tv-program ‘Årgang 0’ er i fuld gang. Her følger vi blandt andet Aabenraa-pigen Rachel, som i programmet netop er hjemvendt fra efterskole og holder sommerferie. Når kameraerne ikke følger Rachel, kan hun godt have brug for at slappe helt af. Og her bruger hun tiden på noget helt særligt.
–  Jeg kan godt lide at se reality-programmer som TLC’s programmer, såsom for eksempel ‘Say Yes to the Dress’ og ‘Cake Boss’. Jeg kan også godt lide at se ‘Pretty Little Liars’, ‘Orange Is the New Black’, ‘The Carrie Diaries’, ‘Friends’ og nogle sydamerikanske tv-shows, afslører Rachel overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Grunden til, at jeg godt kan lide for eksempel ‘Cake Boss’ og ‘Say Yes to the Dress’, er, at jeg både elsker bagning og mode. Og så fordi jeg synes, at reality-programmer på en måde er afstressende. Så jeg ser det tit, efter jeg har lavet lektier.
Se billeder af Rachel øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Rachel fra ‘Årgang 0′: Jeg er forelsket
LÆS OGSÅ: Se ‘Årgang 0′-Theresias flotte makeover
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.