'Årgang 0'-Rachel: Nu er jeg endelig glad igen

Rachel var udsat for grov mobning, men nu har hun fået glæden tilbage.

Årgang 0
Af Emilie Holm Egebro - 17. juli 2015 kl. 8:37

Tidligere har ‘Årgang 0’-stjernen været udsat for mobning. Det gjorde, at Rachel i ottende klasse måtte skifte skole. Et efterskoleophold fik dog vendt tingene tilbage på rette kurs for Rachel, der i dag er blevet glad igen.
–  Jeg har fået glæden tilbage ved at gå i skole, og jeg er blevet mere moden og udadvent. Efterskoleopholdet har bare været så fantastisk, fortæller 15-årige Rachel til Billed-Bladet og fortsætter:
– Vi havde et stærkt sammenhold alle 86 elever og hyggede os med hinanden. Der var plads til alle, og det var virkelig store tudedag den dag, hvor vi sagde farvel til hinanden.
LÆS OGSÅ: Rachel: Det bedste ved afsked er gensyn
Står på egne ben
Rachels forældre, Theresia og Lars, har også kunnet se en stor udvikling på den pige, som de har fået hjem efter efterskoleopholdet.
– Eleverne lærte at tage hensyn og samarbejde, uanset hvem de var, og det er jo også sådan, det er i livet bagefter. De har lært at stå på egne ben under betryggende forhold, siger de til ugebladet og tilføjer:
– Rachel har også lært at gøre rent. Hun har hvert fald et helt andet tag på det, end hun har haft før. Og så har Rachel også lært at synge på efterskolen, hvor hun gik på musicallinjen.
Rachels storebror David er ligesom Rachel også hjemvendt til Aabenraa hos familien efter sit udvekslingsophold i Brasilien. Rachel og David starter begge på det internationale gymnasium i Sønderborg efter sommerferien.
LÆS OGSÅ: Vil Rachel stoppe i ‘Årgang 0’?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.