’Årgang 0’-mor: Min kavalergang er ikke dyb nok

Theresia følte sig ikke helt med på dresscoden ved fredagens ’Reality Awards’.

Af Pernille Hahn Hauberg - 7. februar 2017 kl. 18:55

En næsten nøgen Nicole Brøggler med en dildo i den ene hånd og en pisk i den anden havde netop passeret den røde løber, da ’Årgang 0’-familien fra Tarp i Sydslesvig, med undtagelse af Rachel, der er i Argentina, meldte deres ankomst til Reality Awards.

Nicole Brøggler til ‘Reality Awards’. Foto: Janus Nielsen


Theresia Treschow-Kühl og Lars Ellebye havde forinden hentet David fra kostskolen i Birkerød, og de tre var sammen til stede i Imperial biografen i København for at bevidne aftenens uforglemmeligheder.
– Det er første gang vi er her, men det er sjovt, spændende og anderledes. Jeg kan da godt se, at min kavalergang ikke er dyb nok, erkendte Theresia Treschow-Kühl med et grin ved fredagens ’Reality Awards’.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-David: Sådan går det på kostskolen
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor på besøg hos Dronningen
’Fred være med det’
Selvom Theresia måtte indse, at hendes ellers fine kjole ikke helt levede op til aftenens hudblottende tendenser, skal vi nok alligevel ikke forvente at se hende i en sag mage til Nicole Brøgglers, hvis familien møder op igen næste år.
– Mine børn vil nok ikke synes om det. Det er nok, at Lars og jeg har twerket på tv, siger Theresia.
Om de afslørende outfits var beskeden klar.
– Fred være med det! Hvis pigerne er voksne, ikke genererer børn, og det ikke er kriminelt. Bare pigerne er glade, lyder det fra præsten.
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre  
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.