'Årgang 0'-Mathilde vender tilbage

Mathilde vender tilbage til stedet, hvor hun har tilbragt det meste af sit liv.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. januar 2020 kl. 15:01

‘Årgang 0’-stjernen har næsten hele sit liv boet i Valby med sine forældre og tre mindre søskende, og nu rykker hun tilbage til hjembyen.
LÆS OGSÅ: Reality-par er gået fra hinanden: Uenige om brud
– Det sidste stykke tid har jeg boet i en studielejlighed på Frederiksberg, men nu vil jeg gerne have noget mere plads og bo sammen med min veninde Laura. Vi har allerede boet sammen de sidste par måneder, og nu kommer hyggen til at fortsætte i den nye lejlighed, siger Mathilde til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ung mor forsvarer sønnens navn
Laura og Mathilde kender hinanden fra 9. klasse.

Tæt på familien igen

Det er venindens forældre, der har købt lejligheden i Valby til pigerne, som så lejer sig ind. Lejligheden er placeret 1,2 kilometer fra det hus, Mathilde er opvokset i, og hvor familien stadig bor.
LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæresten efter at have været sammen med en anden
– Jeg elsker det hus, fordi der er så sindssygt mange minder i det. Og jeg elsker at være hjemme hos mine forældre, fordi der altid er en dejlig stemning, og jeg er virkelig bare et familiemenneske, fortæller Mathilde.
De første fire år af Mathildes liv, nåede hun at bo i to lejligheder på Østerbro med sin lillesøster Frederikke, der i dag er 18. Siden er familien flyttet til huset i Valby, og Mathilde er blevet storesøster til Alberte på 9 og Rasmus på 14.
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer
– At jeg nu flytter tættere på dem alle sammen, betyder ikke, at jeg kommer til at se dem mere. Jeg ses med min familie to til tre gange hver uge, men mere har jeg simpelthen ikke tid til, siger hun.