'Årgang 0'-Mathilde vender måske tilbage til skærmen

Den smukke ‘Årgang 0’-kending afviser bestemt ikke, at hun kunne finde på at medvirke i endnu et tv-program.

Af Emilie Holm Egebro - 11. februar 2018 kl. 8:55

Da Martin og Louise Beuschau i 2007 besluttede sig for, at Mathilde og resten af deres familie ikke længere skulle deltage i TV 2-programmet ‘Årgang 0’, var årsagen, at det blev for meget for dem og deres tre børn at blive velkendte ansigter i offentligheden.
I dag er Mathilde fyldt 18 år, og hun har derfor selv retten til at bestemme, om hun vil være tv-stjerne eller ej. Og faktisk viser det sig, at den smukke ‘Årgang 0’-kending godt kunne forestille sig at vende tilbage til skærmen:
– Jeg synes, det med tv er meget spændende, og jeg kan godt lide det. Men hvis jeg skulle være med i et andet program, skulle det hvert fald ikke være ‘Paradise Hotel’ eller ‘Fristet’ eller sådan noget. Det siger mig ikke noget. Men at være på tv, tror jeg, kunne være meget sjovt, fortæller Mathilde og fortsætter:
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?
– Jeg ved dog ikke, hvad det skulle være. Bare ikke reality. Jeg har ikke lyst til, at folk skal se på mig som “hende der har været med i ‘Paradise'”. Nu ser de mig som “hende der har været med i ‘Årgang 0’, og det er fint, synes jeg, fordi det er en dokumentar.
Se hele interviewet med Mathilde øverst, hvor hun også afslører, hvilket tv-program hun selv følger med i.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian: Dette realityprogram følger jeg med i
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathildes søskende: Sådan har vi det i dag
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-Hunk