'Årgang 0'-Mathilde: Min mor bliver ofte genkendt

Selvom det er 11 år siden, Mathilde og hendes familie var på skærmen, bliver de alligevel stadigvæk genkendt.

Af Emilie Holm Egebro - 24. februar 2018 kl. 12:55

I 2007 valgte Mathilde Beuschau og hendes familie at trække sig fra TV 2-programmet ‘Årgang 0’, da forældrene Martin og Louise vurderede, at det var blevet for meget for dem med de rullende kameraer og den store mediebevågenhed.
Der er nu gået 11 år, siden familien var på skærmen, men på trods af at de trak sig fra programmet tidligt i forløbet, fordi de ikke ønskede at blive velkendte ansigter i offentligheden, bliver familien stadigvæk genkendt. Og det gælder især en af medlemmerne i familien Beuschau:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde og kæresten: Vi er som et gammelt ægtepar
– Det er faktisk mest min mor, der bliver genkendt på gaden. Jeg bliver det ikke så tit – mest hvis jeg går sammen med min mor. Hun synes ikke, det er så fedt. Jeg tror, det er, fordi hun er så sød, og hun er ikke så god til at få komplimenter. Så hun er ikke så vild med, når folk stopper hende. Men hun burde bare tage det som en kompliment, fortæller Mathilde og fortsætter:
– Men nu her efter, jeg er kommet lidt frem igen, kan jeg godt mærke, at folk står og visketisker om mig i krogene. Så jeg kan godt mærke, at jeg får lidt flere øjne. Men de går ikke direkte over og kontakter mig. Det har jeg det helt fint med, at det bare er sådan noget. Jeg smiler lidt af det og synes, at det er sjovt.
Se hele interviewet med Mathilde øverst i artiklen, og se billeder af hele hendes familie i galleriet nedenfor. 
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathildes søskende: Sådan har vi det i dag