'Årgang 0'-Mathilde: Far styrer Instagram - Her & Nu

'Årgang 0'-Mathilde: Far styrer Instagram

Mathilde har både far og kæreste med inde over på sin Instagram, som hun håber at kunne gøre en forretning ud af.

Af Louise Vilsbøl - 10. februar 2019 kl. 10:55

Der kan ikke være nogen tvivl om, at ‘Årgang 0’-børnene er blevet voksne, og især Mathilde Beuschau, som deltog i programmet de første syv år, er ikke alene blevet voksen men også en vaskeægte babe. Det kan man se, hvis man kommer forbi hendes Instagram, og det er der mange, der gør.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian har fundet kærligheden
Mathilde har i skrivende stund 21.000 følgere på sin Instagram-profil, som hovedageligt er prydet med billeder af hende selv, og det vil hun gerne bruge til noget.
– Det er dejligt, jeg regner med også at kunne tjene nogle penge igennem min Instagram på et tidspunkt, jeg arbejder i hvert fald på det lige nu, fortæller Mathilde, som ikke har noget imod, at mange folk kender hende fra ‘Årgang 0’, selvom hun nu er blevet voksen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne vil gerne være ung mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvorfor Remee og Mathilde holdt deres forhold hemmeligt.

Far og kæresten er med på sidelinjen

Hun drømmer om at kunne gå ned i tid på McDonalds og så i stedet tjene pengene på sin Instagram, og selvom hendes forældre i sin tid trak sig fra ‘Årgang 0’, så har de intet problem med, at datteren gerne vil være et offentligt ansigt på Instagram.
– Det har de det sådan set fint med, det er noget, jeg selv bestemmer. Det er mit liv, og jeg er gammel nok til selv at bestemme, hvad jeg vil. De støtter mig i, hvad jeg nu end tager af valg, fortæller Mathilde og fortsætter:
STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
– Det er også min far, der  sidder med min Instagram-mail og besvarer dem, så han er også med inde over det. En lille smule som en manager, det er dejligt, og René er også med inde over det, og det er ham, der tager de fleste billeder af mig, og han er også med til at styre min Instagram, og han husker mig på at lægge noget op.
Profilen er altså nærmest blevet et helt familieforetagende, selvom hovedpersonen er Mathilde selv. Hun er på det seneste begyndt at være mere aktiv, og hun tror, det blandt andet er derfor, folk gerne vil følge hende.
– Jeg er også begyndt at lægge ting op, som er lidt mere personlige og åbner mig lidt op, jeg tror det er en af grundene til, folk gerne vil følge mig, fastslår hun.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forlader kæresten og flytter hjem
LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila dropper scanning på grund af økonomi
 

 

View this post on Instagram

 

2019 kan bare komme an for jeg har fået lejlighed med min kærlighed???

A post shared by Mathilde Mulvad Beuschau (@mathildebeuschau) on