'Årgang 0'-Mathilde erkender: Stadig temperamentsfuld

Som barn havde Mathilde noget af et temperament, og selvom hun nu er 18 år, har det ikke sluppet hende helt endnu.

Af Emilie Holm Egebro - 18. februar 2018 kl. 14:55

Da vi fulgte Mathilde Beuschau og hendes familie i ‘Årgang 0’ fra Mathilde blev født, og indtil hun var syv år, var der ingen tvivl om, at hun var en meget temperamentsfuld ung dame, der godt kunne blive rigtig vred på sine forældre og sine yngre søskende Frederikke og Rasmus.
Siden vi så hende på skærmen, er der gået 11 år, men Mathilde erkender, at hun i dag stadigvæk er temperamentsfuld. Dog i en mindre grad, end da hun var barn.
– Det er lang tid siden, jeg har haft vredesanfald. Jeg kunne godt have anfald, hvor jeg lå i flere timer og skrev og fik blodsprængninger op ad halsen og faldt i søvn, fordi jeg skreg så meget, så det var så udmattende. Det sker heldigvis ikke mere, fortæller Mathilde og fortsætter:
HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
– Nu bor jeg jo ikke længere hjemme, hvilket har hjulpet meget, for det var ret tit mine forældre, der fik mit temperament op at køre. Så jeg kan ikke mærke det så meget længere, og det er ikke som sådan et problem. Det er hvert fald lang tid siden, jeg er blevet rigtig vred.
Se hele interviewet med Mathilde øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathildes søskende: Sådan har vi det i dag