'Årgang 0'-Mathilde drømmer om karriere på McDonalds - Her & Nu

'Årgang 0'-Mathilde drømmer om karriere på McDonalds

Mathilde fra ‘Årgang 0’ er så glad for sit job på McDonalds, at hun drømmer om at gå hele vejen.

Af Louise Vilsbøl - 24. februar 2019 kl. 14:55

I tre år har den 19-årige Mathilde Beuschau arbejdet på McDonalds, men hvad der startede som et fuldtidsjob er nu blevet en levevej og en fremtidsdrøm for den tidligere ‘Årgang 0’-stjerne.
I modsætning til mange andre unge, så drømmer Mathilde ikke om at blive tv-stjerne – slet ikke reality-stjerne. Og selvom hun er rundet 30.000 følgere på sin Instagram, så vil hun heller ikke være Influencer på fuldtid.
STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
– Jeg synes, det er lidt svært, for jeg elsker jo at arbejde på McDonalds og regner med, det er noget, jeg skal gøre i en lang periode endnu, men jeg kunne godt tænke mig, at min Instagram blev noget, hvor jeg også kunne tjene en løn hver måned. Så det var noget, jeg kunne tjene nogle penge på og så gå måske lidt ned i timer på McDonalds og så bruge lidt flere timer på min Instagram, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvorfor Remee og Mathilde holdt deres forhold hemmeligt.

Vil gerne være restaurantchef

Til sommer starter hun på uddannelsen som handelsøkonom. Hun ved endnu ikke, hvad hun gerne vil med uddannelsen, for selvom hun allerede er blevet skiftleder, så vil hun gerne stige yderligere i graderne hos burgergiganten.
– Det er egentlig bare for at få noget, jeg kan falde tilbage på. Om fremtiden så bliver at fortsætte indenfor McDonalds og tage den hele vejen, altså jeg vil gerne være restaurantchef på et tidspunkt, men om jeg så fortsætter indenfor den branche og kommer ind på hovedkontoret, det ved jeg ikke endnu.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forlader kæresten og flytter hjem
Indtil videre er der altså godt gang i Mathildes karriere, hvor hun har mange bolde i luften. Næste skridt er dog at blive verificere skiftleder, hvilket foregår ved, at der er en restaurantchef med på en af hendes vagter, som ud fra nogle parametre vurderer, om hun er dygtig nok til at få den eftertragtede blå skjorte, der hører med til dét at være verificeret.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian har fundet kærligheden