'Årgang 0'-far i chok over Rachels frække dans

Den 15-årige pige giver den gas på dansegulvet – noget især hendes far har svært ved at se.

Årgang 0
Af Jonas Sand - 12. januar 2016 kl. 19:15

‘Årgang 0’ er i øjeblikket tilbage med helt nye afsnit. Børnene er blevet 15 år, og det betyder, at de er på vej ind i de voksnes række – med alt hvad det indebærer. Og det har især Rachels far, Lars, det lidt svært med.
I hvert fald da han sammen med Rachels mor er taget en tur til datterens efterskole for at se hende danse. Og det foregår letpåklædt og noget frækkere, end han var vant til at se datteren.
– Dét, jeg nok reagerede på, var, at min lille pige pludselig går fra at være en lille pige til en ung kvinde. I al sin uskyld begynder hun jo også at udstråle en seksualitet, og det er jo fuldstændig normalt for en teenager, der er på vej til at blive voksen, siger Lars Ellebye i programmet ifølge TV2.dk.
– Men man bliver nok lidt chokeret som forældre over, at ens lille afkom er ved at nærme sig de voksnes rækker, konstaterer Rachels lettere lamslåede far, som dog synes, at musicalen er meget professionelt opsat, og at alle på holdet leverer en flot indsats.
Her kan du se klippet fra programmet, hvor Rachel danser, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:00 på TV2.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.