'Årgang 0'-far bryder sammen

I aftenens afsnit af den populære reportageserie kan far Lars ikke holde tårerne tilbage.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. januar 2016 kl. 17:55

I aften ruller endnu et afsnit af ‘Årgang 0’ over skærmen. Her får en af familierne deres ældste søn hjem fra et års udveksling i Brasilien, hvilket pludselig får følelserne frem hos både far Lars og Mor Theresia.

Rachel sammen med hele familien og en god ven af familien. (Foto: Anthon Unger)

I aften bliver hele familien atter samlet, når David vender hjem efter et års udveksling i Brasilien. På billedet ovenover ses også familiens Brasilianske udvekslingsstudent, Icaro, som nærmest er blevet en del af familien. (Foto: Anthon Unger)


Da David kommer ud i ankomsthallen i lufthavnen, har far Lars svært ved at kapere de følelser, der kommer frem, da han ser sønnen efter et års adskillelse.
David selv kan ikke helt forstå, at han er tilbage i Danmark.
– Jeg har stadig svært ved at forstå, at jeg er kommet hjem. Men når jeg sidder her og spiser af denne hotdog, er det ved at gå op for mig, siger David i aftenens afsnit, mens han sidder sammen med far Lars og Icaro ved Flyvergrillen nær Kastrup lufthavn.
Se ‘Årgang 0’ i aften på TV 2 klokken 20.00.
HOT NEWS: ‘Årgang 0′-Stephanie har fået ny kæreste
Rachel fra ‘Årgang 0′: Jeg er forelsket
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser