‘Årgang 0’-familie ramt af corona

Familien fra ‘Årgang 0’ har fået et positivt svar fra en coronatest. Det sætter desværre nytårsaften på spil – men de nægter at give afkald på en festlig aften.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. december 2020 kl. 10:21

Christina Siguenza arbejder som sygeplejerske og er en af dem, der ofte er blevet testet for corona. Netop fordi hun skulle testes, var hun heller ikke med til Stephanies bogreception. Hele tiden har svaret været negativt, og den seneste test var også negativ. Bare ikke den test, som en af hendes fem børn fik taget.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op

– Så blev det vores tur. Jeg har et barn med symptomer og en positiv test. Jeg selv er negativ. Men vi må se, hvad efterfølgende test viser hos os alle. Så nu står den på testeri om nogle dage igen og det, der nu følger med. Hotline er kontaktet, og der er lagt en god plan. Alle der har været tæt på os er også i gang. Vi er nu i karantæne, og vi må se tiden an, om vi andre udvikler symptomer, oplyser ‘Årgang 0’-stjernen i et opslag på Instagram.

39-årige Christina har de to døtre, Stephanie og Isabella, og så har hun drengene Romeo, William og Pelle.

LÆS OGSÅ: Åbner op: Skulle jeg giftes i morgen, hvem ville jeg så invitere?

Ny plan for nytår

Det sætter selvfølgelig nogle begrænsninger for den nytårsfest, som det var planen at holde om få dage. Men corona skal ikke afholde Christina og familien fra at fejre 2021, de har dog bare være nødt til at ændre i planerne.

– Det bliver mine fire hjemmeboende og jeg. Afhængigt af symptomerne så må mit barn være med for enden af bordet eller på værelset. Vi skal i hvert fald have masser af sushi, der bliver leveret til os, og masser af kransekage. Vi skal forkæles på bedst mulig vis, punktum, fortæller hun endvidere i sit opslag.

LÆS OGSÅ: WOW! Se realitybabes vægttab

Christinas børn er bekymrede og bange for corona, og derfor gør ‘Årgang 0’-moren alt for at berolige dem og holde humøret højt.

– Spørgsmål og sporadiske kommentarer kommer flyvende i mod mig. Så jeg må jo forklare og guide dem på bedste vis, når nu corona er kommet helt tæt på. Den eneste måde er at se tingene i det rette lys, og det er at tænke positivt på de muligheder og potentialer, vi nu har i den her møgsituation.

LÆS OGSÅ: Hvem er ‘Årets største reality-personlighed’ 2020?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina🌺 (@kakaomyggen)