'Årgang 0': Et mærkeligt år i Rachels familie

I denne sæson af ‘Årgang 0’ er det både et stort og mærkeligt år for Rachels familie.

Årgang 0
Af Louise Vilsbøl - 6. januar 2015 kl. 17:50

Når ‘Årgang 0’ i aften blænder op for sin 15. sæson, kan man følge år 2014 i alle familierne, og det er et år, der har budt på store glæder og udfordringer. Især i Rachels familie har det været et noget anderledes år.
– Vores største øjeblik var ikke bare at sende Rachel til Askov på efterskole, men jo også David til Brasilien, så det er jo to børn, der ikke har været hjemme. Så det har været et mærkeligt år, fortæller Rachels mor Theresia Treschow-Kühl i et interview med TV 2. Og far Lars Elleby stemmer i:
– Jeg vil sige, at der er meget, meget stille derhjemme, der er altid mælk i køleskabet, mobilopladeren ligger der, hvor man lagde den aftenen i forvejen, badeværelset er altid tilgængeligt og i nogenlunde pæn stand – men det er stille, det er det, fastslår han.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel er månedens gæsteblogger på Realityportalen.dk
Rachel: Efterskolen er en god ting
Rachel selv er ikke i tvivl om, at 2014 har været et rigtig godt år, og netop det at komme på efterskole har været det bedste – også selvom det er mærkeligt for forældrene.
– Mit største øjeblik i år har helt klart været, at jeg er startet på efterskole her i august. Og det har virkelig været en kæmpe forandring for mig. Men det er en rigtig god ting, der er sket for mig i år, og jeg er utrolig glad for det, så det er nok det største, der er sket for mig i år, fortæller hun i interviewet.
Derfor er hendes forhåbninger for 2015 da også, at det bliver et lige så godt år som 2014. Følg med i aften, hvor der er premiere på den nye sæson af ‘Årgang 0’ kl. 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-børnene: Pisse irriterende at være på tv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.