'Årgang 0'-Emma taler ud om året, der er gået

Emma er ikke med i programmet i det nye år, men hun afslører her, hvad 2015 har budt på.

Af Emilie Holm Egebro - 5. december 2015 kl. 9:25

Når ‘Årgang 0’ ruller over skærmen i det nye år, er det kun tre af programmets teenagere, som vi får lov at følge, da Emma har bedt sig fri for kameraerne. Nu afslører hun dog lidt om året, der er gået
– Der er sket mange ting i år. Jeg har været på sprogrejse, men jeg har også været knæskadet det meste af året. Det har været et hårdt år, fortæller Emma til Ekstra Bladet og fortætter:
– Jeg går i 9. klasse nu, og jeg skulle have været på efterskole her i 9. klasse, men det har jeg været nødt til at udsætte til 10. klasse på grund af min knæskade, fortæller Emma, som i øjeblikket går til genoptræning, så hun kan komme afsted på Idrætsefterskole Lægården i Holstebro.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-far: Jeg forstår Emmas beslutning
Dejligt at slippe for kameraerne
Familien fra Tarm har ikke meldt ud, hvorvidt de kun holder pause fra ‘Årgang 0’ eller helt vælger at stoppe i programmet. De har dog været glade for et år uden kameraer i nakken.
– Jeg tror, at vi har haft brug for det som familie, at der har været ro på, fortæller Emma, og mor-Lene supplerer:
– Det har været meget nødvendigt for os, at vi bare kunne være en almindelig familie – uden at skulle tænke på, hvornår og hvad, der skulle filmes.
Ifølge Emmas mor, Lene, har familien ikke endelig besluttet, hvornår de vender tilbage til programmet. Inden de tager stilling, vil de se programmerne for 2015 til januar.
Se billederne af Emma øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Årgang 0′-familie stopper: Vi har brug for en pause
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.