'Årgang 0'-Christian om pigerne: Det giver mig selvtillid

Christian fra ‘Årgang 0’ er populær hos mange danske piger, og det er ikke noget, den unge fyr klager over.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. februar 2015 kl. 16:20

Selvom Christian fra ‘Årgang 0’ tidligere har fortalt, at det til tider er pisse irriterende at være på tv, så er der også en del fordele forbundet med at være på skærmen – især når man er begyndt at få øjnene op for det modsatte køn.
Christian er nemlig den eneste hane i ‘Årgang 0’-flokken, og så er han en pæn fyr, hvilket adskillige teenage-piger rundt omkring i landet har fået øjnene op for. Og opmærksomheden fra pigerne er bestemt ikke på listen over de “pisse irriterende” ting.
– Jeg bliver da glad, og det giver mig selvtillid. Der er også piger, der tager fat i mig på gaden. Men jeg behøver ingen kæreste, siger Christian kontant.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanies mor skal skilles igen
Har Christian en kæreste?
En ting er dog, om man behøver en kæreste, men en anden ting er, om man har en kæreste. Det har Christian ikke, fastslår han og begrunder det med, at det har han slet ikke tid til.
Hvis Christian skulle få lyst til at møde en sød pige, så har han i hvert fald muligheden. I skrivende stund har han 1034 afventende venneanmodninger på facebook, som han endnu ikke har taget stilling til – de fleste af dem er fra jævnaldrende piger.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-børnene hitter på de sociale medier
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.