’Årgang 0’-Christian: Jeg bruger mange penge på tøj

Det er ikke billigt at være stilbevidst.

Af Pernille Hahn Hauberg - 30. januar 2016 kl. 17:55

Når Christian Elhauge toner frem på de danske tv-skærme, tager det ikke lang tid at opdage, at den unge ’Årgang 0’-herre går op i tøj og mode.
– Jeg synes bare, det er fedt, siger Christian til Realityportalen.dk.
Moden skifter jævnligt, og det betyder naturligvis også, at klædeskabets indhold af og til bliver fornyet, og til spørgsmålet om, hvorvidt Christian bruger mange penge på tøj, er svaret ikke til at tage fejl af.
– Jaa, det gør jeg vel, afslører han og griner lidt.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian fester hver weekend
Forældrene betaler det meste
I de seneste afsnit af ’Årgang 0’ har seerne set Christian være på arbejde i det firma, hvor far Mogens også er ansat. Jobbet er imidlertid sagt op og videregivet til lillebror Ludvig, men det forhindrer ikke garderoben i at blive udvidet.
– Jeg får lommepenge hver måned af mine forældre, og de betaler for det meste også mit tøj. Hvis det er sådan noget dyrt tøj, jeg gerne vil have, så skal jeg selv betale noget af det, fortæller Christian og fortsætter:
– Nogle perioder køber jeg rigtig meget, og så er der et stykke tid, hvor jeg ikke køber noget.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian: Her er min drømmepige
Inspiration udefra
Christian har det ikke fra fremmede at interessere sig for mode, hans mor Tina har tøjfirmaet LikeLondon, men det er alligevel ikke hos sin mor, Christian søger inspiration. Når han skal tage stilling til garderobens fornyelser, får han dog lidt hjælp udefra.
– Jeg ser det lidt forskellige steder. Jeg følger nogle butikker i Aarhus, som har fedt tøj, som for eksempel ’Wood Wood’ på Instagram. Så på en måde kan man godt sige, jeg får min inspiration derfra, siger Christian til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg følger nogle kendte, men det er ikke sådan, at jeg går udelukkende efter én persons stil.
LÆS OGSÅ: ‘Sådan går det ’Årgang 0’-Christian og drengene
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.