'Årgang 0'-Christian: Det er fedt at være kendt

Aarhus-fyren får ofte meget opmærksomhed, men det er bestemt ikke noget, som han er ked af.

Af Helle Bill Madsen - 31. januar 2016 kl. 10:00

På tirsdag sendes sæsonafslutningen på denne omgang af det populære program ‘Årgang 0’. Vi følger her blandt andet 15-årige Christian Ellehauge fra Aarhus, som er glad for at være med i programmet.
– Jeg har det fedt nok med at være kendt. Mit liv ville have været helt anderledes, hvis jeg ikke havde været med i ‘Årgang 0’.  Der er især mange, som skriver til mig på Facebook, og så er der en del, som gerne vil have taget billeder med mig, fortæller Christian til HER&NU, da de mødte ham i Aarhus med sine tre venner, Jonas Werge Lau, Frederik Mains og Christian Larsen.
– Det kan godt være, de andre siger, at jeg laver damer. Men Jonas er altså den største player af os alle. Jeg er den kolde type, der afviser alle pigerne, siger Christian Ellehauge grinende, mens han giver Jonas et ordentligt dask.
– Christian er helt klart pigernes stjerne, fortæller Jonas.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-Rachel: Jeg hænger mest ud med drenge
Blev genkendt af mødrene
‘Årgang 0’-fyren har hængt ud med kammeraterne siden 7. klasse, og allerede dengang var han en ‘kendis’ i klassen. Især kammeraternes mødre var hurtige til at bemærke, hvem Christian var.
– Da jeg kom ind i klassen sagde min mor med det samme: Prøv lige at se, hvem der sidder derovre, afslører Frederik, og Jonas nikker.
– Min mor vidste også fra starter, hvem Christian var, for hun havde set ham på tv.
Vennen Christian Larsen forklarer, hvordan det hele hænger sammen:
– Vi skiftede alle skole i 7. klasse og kom på den private skole, Forældreskolen, og her endte vi i klasse sammen. Det er en rigtig god klasse, og vi er en stor gruppe af drenge, som hænger ud sammen.
Se billederne af Christian og vennerne øverst.
LÆS OGSÅ: Se ‘Årgang 0′-Theresias flotte makeover
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.