'Årgang 0'-babes hårde kamp: Vil stoppe med at hjælpe døden på vej

Af Louise Vilsbøl - 7. august 2019 kl. 11:07

På det seneste er der sket mange ændringer i ‘Årgang 0’-deltageren Mathilde Beuschaus liv. I juni måned brød hun med kæresten, René, gennem et år, som hun boede sammen med.
Senere på måneden besvimede hun på sit job som skiftleder på McDonalds, hvor hun egentlig havde planer om at gøre karriere og blive restaurantchef i fremtiden, episoden fik hende dog til at tage sit liv op til revision,og hun besluttede sig for at stoppe på McDonalds og vende tilbage til skolebænken. Nu har hun så taget endnu en stor beslutning omkring sit liv.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor
– Som nogle af jer godt ved, så har jeg i mange år røget cigaretter. Men det kommer der en ende på. Jeg har nemlig igen igen taget kampen op med cigaretterne. Nu skal jeg simpelthen stoppe med det pis. Dog er det nemmere sagt end gjort, da der ligger så meget mere i en smøg end nikotinen. Det er det sociale i at ryge en smøg. De bestemte tidspunkter man plejer at ryge, men så må jeg tage mig et stykke snus, før jeg også stopper med det, skriver Mathilde på sin Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne: Programmet kostede mig min uddannelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-finalist har mødt en ny fyr
– Vi skal alle huske at værdsætte vores krop og sjæl. Fordi kunne kroppen selv snakke, havde den sagt “Stop med at hjælpe døden på vej”. Nu, hvor jeg kommer til at have flere penge, har jeg meldt mig ind i hjerteforeningen, som hjælper mennesker med deres psykiske problemer, der kan medfølge af en hjerte sygdom. Der er mine penge bare lidt bedre brugt.
STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
Mathilde har altså valgt at bruge sit rygestop til noget positivt for både sig selv og andre, så det ikke kun kommer hendes eget helbred til gode. Se hele opdateringen og følg Mathildes rygestop på Instagram:
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre
LÆS OGSÅ: Anna Due er blevet student: Jeg brød reglerne

 

View this post on Instagram

 

Som nogle af jer god ved så har jeg i mange år røget cigaretter. Men det kommer der en ende på. Jeg har nemlig igen igen taget kampen op med cigaretterne. Nu skal jeg simplethen stoppe med det pis. Dog er det nemmere sagt end gjort, da der ligger så meget mere i en smøg end nikotinen. Det er det sociale i at ryge en smøg. De bestemte tidspunkter man plejer at ryge… men så må jeg tage mig et stykke snus, før jeg også stopper med det. Vi skal alle huske at værdsætte vores krop og sjæl. Fordi kunne kroppen selv snakke havde den sagt “Stop med at hjælpe døden på vej” Nu hvor jeg kommer til, at have flere penge har jeg meldt mig ind i hjerteforeningen, som hjælper mennesker med deres psykiske problemer der kan medfølge af en hjerte sygdom. Der er mine penge bare lidt bedre brugt. God aften vennerne <3

A post shared by Mathilde Mulvad Beuschau (@mathildebeuschau) on