Her er årets reality-vært

Realityportalens læsere har stemt og fundet årets bedste vært.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. december 2016 kl. 19:25

Der er ingen over, ved siden af eller bare i nærheden af Rikke Gøransson, når det kommer til reality-værter. I hvert fald ikke, hvis man spørger Realityportalens læsere, som vi traditionelt gør hvert år.
Den smukke ‘Paradise Hotel’-vært modtog i år 442 stemmer – svarende til 32 procent – og det betyder, at hun igen kan snuppe titlen som ‘Årets bedste reality-vært’. Men det er langt fra en fremmed følelse for hende.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Her er årets reality-hunk
Det er nemlig femte år i træk, at Rikke Gøransson kan prale af at snuppe den pris i Realityportalens afstemning. Men det er stadig en pris, som hun glæder sig meget over.
– Jeg er stadig vildt taknemmelig. Tænk at folk sætter så stor pris på noget, man gør sig umage med. Det føles virkelig godt. Så jeg vil egentlig bare sig mega mange gange tak, fordi I er så mange, der føler det, jeg sender ud. Juhu! jubler Rikke Gøransson.

Det store spørgsmål er så, om 2017 bliver året, hvor hun bliver væltet af tronen. Det vil tiden vise, men indtil da kan seerne glæde sig til at se hende i en helt ny omgang ‘Paradise Hotel’ næste år.
Her er top tre i afstemningen:
1. Rikke Gøransson i ‘Paradise Hotel’: (32%, 442 Stemmer)
2. Jakob Kjeldbjerg i ‘Robinson Ekspeditionen’: (18%, 249 Stemmer)
3. Sofie Linde i ‘X Factor’: (14%, 200 Stemmer)
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets reality-vært 2016?
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson drømmer om ‘Paradise’-bryllup
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører babyplaner
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.