Årets ‘Paradise’-tema: Hemmelige familierealtioner

Blod er som bekendt tykkere end vand, og derfor er familierelationer i denne sæson af ‘Paradise Hotel’ i højsæde fra dag ét.

Paradise hotel
Af Marlene Juhl Skovgård - 6. januar 2014 kl. 14:23

Den 27. januar ruller ‘Paradise Hotel’ for tiende gang  over skærmen på TV3. Og i denne sæson er det ligesom med ‘Robinson Ekspeditionen’ ‘back to basics’. Derfor er der således også fra start af en masse twists deltagerne imellem, som de hver især forsøger at holde hemmeligt for de andre.
LÆS OGSÅ: Ulvens lillebror i ‘Paradise Hotel’: Jeg er ikke som Peter
Familierelationer er kodeordet

En flot fyr, må han siges at være. (Foto: TV3)

Peter Birchs lillebror, Kasper Birch, er også med i dette års ‘Paradise Hotel’. (Foto: TV3)

Allerede fra start af bærer en del af deltagerne på hemmeligheder. Og nogle er bedre til at at skjule dem end andre.
Kasper på 22 år har et udseende og ikke mindst en stemme, som hurtigt giver associationer til en tidligere og meget berømt deltager i ‘Paradise’-regi. Kasper er som nævnt lillebror til ulven Peter.
– Jeg forsøgte jo at holde det med Peter hemmeligt, men der gik ikke lang tid, før mange af de andre deltagere gættede det, har Kasper tidligere udtalt til Realityportalen.dk.
Bedre går det for Laura og Simon på 19 år. Ved første øjekast minder de måske ikke så meget om hinanden, men de er faktisk tvillinger.
– Jeg tænkte, at Laura og jeg skulle blive partnere. Det havde vi talt om, men vi blev enige om, at det nok ikke ville være så smart til at starte med. Vi vil gerne have hinanden som back-up, hvis det brænder på, lyder det taktisk fra Simon.
LÆS OGSÅ: Se det nye ‘Paradise’-startcrew her
Venter på hjælp ude fra
Som nogle af de andre deltagere har Michael på 26 år også et es i ærmet.
– Jeg venter bare på at min lillebror, Henrik, kommer, for så ved jeg, at jeg har en som står

Michael.

Michael er klar på at spille spillet. (Foto: Marlene Juhl Skovgård)

100 procent sammen med mig. Vi skal spille sammen, men indtil da, så vil jeg spille spillet ved at vinde pigerne over på min side og holde mig gode venner med drengene, fortæller en selvsikker Michael.
– Min bror og jeg drømmer om, at vi skal stå mod hinanden i finalen. Og så vinder jeg selvfølgelig det hele, for jeg er ham, som bliver mest vellidt herinde, siger Michael.
Om planerne går op i en højere enhed må vise sig, når spillet på ‘Paradise Hotel’ den 27. januar klokken 22.00 for alvor går i gang.
Så deltagerne i det sprøde galleri herunder:

LÆS OGSÅ: Hør den nye ‘Paradise’-sang her
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.